سخنگوی هیات مدیره خانه سینما:
او هنوز علیه "خانه سینما" فعالیت ميکند!
تدبير , 23 اسفند 1392 ساعت 9:17
گروه فرهنگ تدبیر: سخنگوی هیات مدیره خانه سینما در باره مشكل عدم برگزاری انتخابات هيات مديره اين تشكل صنفي ميگوید: "در خانه سینما مشکلی نداریم مشکل با نهادهای خارج از خانه سینما است. گروه هایی وجود دارند و سعی در اعمال این فشارها دارند. از نظر ما مجمع کاملا قانونی بود و مشاور امور خانه سینما به این نکته تاکید داشت. در ضمن همه موازینی را که باید رعایت ميکردیم مطابق اساسنامه رعایت کرده بودیم در نتیجه از نظر ما برگزاری انتخابات بلامانع بود".
فرهاد توحیدی عنوان ميکند: اصناف ترجیح دادند همین هیات مدیره ای که در دو سال گذشته با پیچ و خمهاي ماجرای قانونی شدن و ثبت اصناف دست و پنجه نرم کرده است و به یک درک روشن در این خصوص رسیده که چگونه تشکلی ميتواند حافظ ماهیت صنفی اصناف خانه سینما باشد، فعلا ابقا شوند. اما این با وضعیت و شکلی که در وزارت ارشاد با آن روبرو هستیم امکان پذیر نیست. یعنی انجمنهاي فرهنگی که رییس پیشین سازمان سینمایی و همکارانشان طراحی و کوشش کردند تا با تشکیل آنها، انجمنهاي فرهنگی موازی با خانه سینما به وجود آورند. آن انجمنهاي فرهنگی نیازهای اصناف خانه سینما را پاسخ نمی دهد و طبیعتا ما باید راه دیگری را برای ثبت اصناف پیدا کنیم.
سخنگوی هیات مدیره خانه سینما در پاسخ به این سوال که این انجمن ها از چه زمانی راه اندازی شده اند مطرح ميکند: آیین نامه این انجمنهاي فرهنگی از قبل هم وجود داشت و به وسیله رییس سازمان سینمایی وقت و همکاران ایشان در دوره قبل راه اندازی شد و راهکاری بود که برای مقابله با خانه سینما اندیشیده شده بود.
وي افزود: همان طور که گفتم این انجمن نیازهای صنفی ما را پاسخ نمی دهد زیرا آن انجمن ها فرهنگی هستند و ما در پی این هستیم که راه مطمئن تری که سرشت اصناف را بازتاب دهد برگزینیم. برای اینکه دوستان از بهانه جویی ها کم کنند و نخواهند سینما و سازمان سینمایی و دولت یازدهم را دچار چالش کنند، مجمع عمومی به این تدبیر و راه حل میانه ای رسید و هیات مدیره خانه سینما را برای یک سال دیگر ابقا کرد که در طول این یک ساله جریان ثبت اصناف به پایان برسد.
توحیدی درباره گروه هایی که به خانه سینما فشار ميآورند عنوان ميکند: سایت هایی هستند نزدیک به ریاست سازمان سینمایی گذشته و همکاران ایشان که در آخرین روزهای تصدی خود، آنها را از مالکیت دولت خارج کردند و جنبه شخصی به آنها داده اند. در واقع رییس پیشین سازمان سینمایی همچنان علیه خانه سینما فعالیت ميکند. سایتها و خبرگزاریهاي دیگری نیز همسو با این گروه وجود دارد که سیاستهاي فرهنگی دولت را بر نمیتابند.
توحيدي ادامه داد: این گروه ها از واگذاری امور به اصناف واقعی خوشنود نیستند، فضای فرهنگی را ملک عده ای قلیل ميدانند که آن عده قلیل نه در بین افراد سینمایی مقبولیت دارند و نه در بین دیگر حوزههاي فرهنگی. گمان ميکنم که دوستان ما هم در کمیسیون فرهنگی مجلس اگر با تدبیر بیشتری به این موضوع نگاه ميکردند شاید همراهی بیشتری در این حوزه با خانه سینما داشتند.
عضو هیات مدیره خانه سینما درباره برنامه هایی که در دستور کار دارند ميگوید: کارهای انجام نشده زیاد است مهمترین کارهایی که باید انجام شود تلاش برای ثبت اصناف، تامین امنیت شغلی، تشکیل صندوق بیمه بیکاری است و همچنین به پیش بردن لایحه تشکیل نظام سینمایی تا به این مناقشات یک بار برای همیشه پاسخ داده شود. توحیدی تاکید ميکند: مجموعه ای از این مسائل وجود دارد که در طول این یک سال هر آنچه را توانستیم انجام ميدهیم و من امیددارم که وضعیت در سال جدید بهتر خواهد بود.
کد مطلب: 35552