گروه علمی: متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با بیان این که سدیم موجود در گوشتهای فراوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را افزایش میدهد گفت: با مصرف پیتزا؛ نیتریت، چربی اشباع و ترانس، سدیم و کالری زیادی وارد بدنمان می شود. دکتر گلبن سهراب با اشاره به این که یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشتهای فراوری شده مثل سوسیس و کالباس است اظهار کرد: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه می شود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتریها کاهش یابد.
وی افزود: نیتریت در بدن به نیتروزآمینها تبدیل میشود که طی تحقیقات سرطانزا بودن این ماده ثابت شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه به گوشتهایی که برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده میشود، چربی بیشتری هم اضافه میشودهشدار داد: چربیهای اشباع باعث افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی میشود و چربیهای ترانس نیز خطر بروز انواع سرطانها را بالا خواهد برد.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با بیان این که سدیم موجود در گوشتهای فراوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را نیز افزایش میدهد گفت: البته این مشکلات و مضرات به کالباس ختم نمیشود بلکه بحث پنیر پیتزا که یک چهارم وزن آن را چربی اشباع تشکیل میدهد نیز مطرح است.
بنابر اعلام دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتی، وی هشدار داد: با مصرف پیتزا؛ نیتریت، چربی اشباع و ترانس، سدیم و کالری زیادی وارد بدنمان می شود
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که هر برش پیتزا بسته به سایز بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلوکالری انرژی دارد اضافه کرد: عمدتا پیتزا به تنهایی مصرف نمیشود و معمولا افراد پیتزا را با نوشابه میل میکنند که هر قوطی ۳۰۰ ملی لیتری ۱۴۰ کیلوکالری دارد.