دریافت لینک صفحه با کد QR
خوردن این میوه وسواس را از بین میبرد
2 مهر 1401 ساعت 18:32
گروه سلامت:دکتر محمدعسکر فراشاه متخصص طب ایرانی گفت: سیب در زبان فارسی از ریشه 'ساب' به معنای ساییده شده (صاف و لطیف شده) گرفته شده که واقعا این واژه، برازنده سیب است.وی با بیان اینکه از سیب در بسیاری از سنتهای مذهبی، بعنوان میوه ممنوعه و یا اسرار آمیز یاد میشود تصریح کرد: تا اواخر قرن هفدهم، کلمه سیب به عنوان یک کلمه عام برای تمام میوهها و حتی میوههایی مثل گردو (مغزدانهها) استفاده میشد.وی یادآور شد: بسیاری از شاعران، سیب را مظهر حیات، مهربانی و تجلی عشق دانسته اند، اما در نظر حکمای طب ایرانی به عنوان غذا و داروی مفرحی برشمرده شده که hc منظرهای مختلف قابل تامل است.
این متخصص طب ایرانی اضافه کرد: سیب علاوه بر خاصیت غذایی و خونسازی، مزاج معتدلی داشته و در رفع غم و اندوه و ایجاد تفریح و سرور موثر برشمرده شده، دارای انواع شیرین، ترش و میخوش بوده و بهترین آن رسیده بزرگ و لطیف آن است.وی اظهار داشت: طبیعت شیرین سیب، گرم وتر بوده و خوردن و بوییدن آن نشاط آور و موجب تقویت قوای نفسانی و تقویت قلب، مغز و کبد میشود.
وی، سیب مورد نظر قدما را سیب قرمز دانست و با بیان اینکه نوع زرد آن بیشتر از حوزه قسطنطنیه (لبنان) به ایران وارد شده یادآور شد: رب و شربت سیب در جمیع افعال، قویتر از جرم آن و برای تفریح قلب و تقویت معده و کبد و دفع وسواس بسیار موثر دانسته شده است.دکتر عسکر فراشاه افزود: رنگ قرمز سیب، مقوی قلب بوده و هر چه پر رنگتر باشد اثر آن قویتر است، اشکال مختلف سیب شامل آب سیب، فالوده سیب، چای سیب و رب سیب هم هرکدام در جای خود در درمانها مثمرثمر هستند.
به گفته این متخصص طب ایرانی، ساختارهای شیمیایی موجود در سیب وقتی با قند همراه میشوند بهتر جذب شده و مربای سیب باید در رژیم غذایی ما گنجانده شود، بعد از خوردن سیب، نوشیدن آب مضر بوده و موجب فساد در معده میشود.وی گفت: البته تمام خواص یاد شده مربوط به سیب شیرین رسیده است، اما در منابع علمی آمده: خوردن سیب ترش موجب کندی ذهن، فراموشی و مشکلات گوارشی شده و مصلح آن عسل و دارچین است.
کد مطلب: 360147
بهار نیوز
https://www.baharnews.ir