گروه علمی: چند روز پس از عرضه اپل واچ سری ۸، این ساعت هوشمند توانست ابتلای یک فرد به بیماری قلبی کشنده را تشخیص دهد.«جیسون اسمیت» خواننده استرالیایی میگوید: «پدر و مادرم برای گذراندن تعطیلات آخر هفته به چستر (بریتانیا) رفته بودند. پدرم با من تماس گرفت و اعلام کرد که مادرم اصلا حال خوبی ندارد. او گفت مادرم دائما سرگیجه و تپش قلب دارد. من سریعا خودم را به آنها رساندم. در بدو ورود، فشار خون مادرم را اندازه گیری کرده و وضعیت عمومی او را ارزیابی کردم. کمی بعد، مادرم گفت که کمی بهتر شده است و از من خواست نگران نباشم.»
پس از آن جیسون به این فکر افتاد که برای کنترل سلامتی مادر خود از اپل واچ سری ۸ جدید خود استفاده کند. به استثنای مدلهای SE اپل، اپل واچ سری ۴ و نسخههای جدیدتر به الکتروکاردیوگرام داخلی مجهز شده اند.
کاربران میتوانند با استفاده از این ابزار زمان و قدرت سیگنالهای الکتریکی که باعث ایجاد ضربان قلب میشوند را اندازه گیری کنند. این کار به شناسایی AFib یا فیبریلاسیون دهلیزی که یک ریتم نامنظم قلبی است و در صورت عدم شناسایی میتواند کشنده باشد، بسیار کمک میکند.
جیسون سپس اپل واچ خود را روی مچ دست مادرش قرار داد تا از او نوار قلب (ECG) بگیرد. او سه بار این کار را تکرار کرد و در هر سه بار با هشدار فیبریلاسیون دهلیزی و ضربان قلب بالای ۱۶۰ بار در دقیقه مواجه شد.جیسون و والدین او پس از این هشدار اپل واچ به نزدیکترین اورژانس مراجعه کردند. در آنجا نیز پزشکان تایید کردند که مادر جیسون به فیبریلاسیون دهلیزی دچار شده است و به درمان فوری نیاز دارد.موضوعی که میتوانست منجر به مرگ یک شخص شود، به لطف اپل واچ جدید از آن جلوگیری شد. جیسون میگوید: «پس از بستری شدن مادرم در بیمارستان و تجویز چند دارو که باید تا آخر عمر مصرف کند، اکنون حال عمومی خوبی دارد.»