به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۵:۱۰
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۱ ساعت ۱۱:۳۸
کد مطلب : ۳۶۱۵۷۰

گوشت مرغ و بوقلمون را پیش از پخت نشویید

گوشت مرغ و بوقلمون را پیش از پخت نشویید
گروه سلامت:یک داروساز در خراسان جنوبی گفت: شستن گوشت مرغ و بوقلمون پیش از پخت، احتمال مسمومیت غذایی را افزایش می‌دهد.فرزانه شمشیرگران اظهار کرد: شاید بسیاری از افراد ندانند که گوشت مرغ و بوقلمون را قبل از پخت و پز نباید بشویند چراکه این کار می‌تواند باعث پراکنده شدن ذرات آلوده و ایجاد مسمومیت غذایی شود.
 
وی افزود: گوشت خام مرغ و بوقلمون حاوی باکتری‌هایی از جمله کامپیلوباکتر و یا سالمونلا و کلستردیوم پرفرینجنز است که در حین شست و شو می‌تواند از طریق قطرات آب سایر وسایل آشپزخانه و مواد غذایی اطراف را آلوده کند.
این داروساز ادامه داد: این باکتری‌ها می‌توانند باعث مسمومیت غذایی از جمله دل درد، تهوع و اسهال و سایر علائم ناخوشایندی شود که با پرهیز از شستن و پخش کردن آلودگی داخل مرغ و بوقلمون خام به راحتی قابل پیشگیری است، البته باید گفته شود که در طی فرآیند پخت و پز در گرما این باکتری‌ها به راحتی از بین می‌روند.شمشیرگران با بیان اینکه همین نکات کوچک می‌تواند در جلوگیری از انتقال بیماری موثر باشد، یادآور شد: با رعایت این موارد می‌توان از بیماری‌ها جلوگیری کرد و مانع انتشار باکتری‌ها در محیط خانه و سپس ورود به بدن انسان می‌شود.
برچسب ها: مسمومیت غذایی
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها