به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۲۲:۲۶
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۳ ساعت ۱۰:۲۱
کد مطلب : ۳۶۵۴۸۵
اگر پای ادعای خود هستید بسم‌الله!

این ادعای مهم را پیگیری کنید

عناصر امنیتی حاضر در بیمارستان کسری چه کسانی بودند؟
این ادعای مهم را پیگیری کنید
گروه سیاسی: امیرآبادی‌فراهانی «نماینده قم در مجلس» به نقل از دستگاههای امنیتی گفته است ماجرای مهسا امینی از پیش طراحی شده بود!
با توجه به ادعای امیرآبادی فراهانی، لازم است تمام آمران و عاملان خارجی و داخلی دخیل در این طراحی معرفی شوند، از قبل بازداشت خانم امینی توسط گشت ارشاد، حین بازداشت و انتقال به مقر پلیس، تا انتقال به بیمارستان کسری و فوت آن مرحومه و اتفاقات پس از آن.
سایت امتداد هم در گزارشی نوشت: اظهار نظر وزیر امورخارجه که گفته «بدانید! ۱۵ دقیقه بعد از ورود مهسا امینی به بیمارستان کسری، دو عنصر امنیتی در بیمارستان مستقر می شوند و هدایت از همان لحظه شروع می شود.» از جهات گوناگون عجیب به نظر می رسد. 
اول: آیا این مساله یک لغزش زبانی از سوی وزیرخارجه بود؟ یا آنکه با اطلاع دقیق بیان شده است؟
دوم: عبارت «عنصر امنیتی» به چه معناست؟ منظور از این عبارت این است که افراد وابسته به سرویس های خارجی در بیمارستان حضور پیدا کردند؟
 سوم: «عنصر» در اینجا اسم و «امنیتی» بودن صفت آن است. اما از چه زمانی تا به حال به اشخاص سرویس های خارجی ما صفت «امنیتی» داده ایم؟ امنیتی صفتی است که برای افراد «حافظ امنیت» به کار برده می شود. برای اشخاص سرویس های خارجی نیز بیشتر از همه از اسم «مامور» استفاده می شود که نشان می دهد مشخصا وابسته به یک سرویس اطلاعاتی یا سرویس جاسوسی هستند.
چهارم: در مواقعی از اسم «عنصر» برای افراد بیشتر استفاده می شود که موضوع «نفوذ» مطرح باشد. مانند «عنصرنفوذی CIA و یا موساد» 
پنجم: به مامورسرویس جاسوسی خارجی، صفت «امنیتی» داده نمیشود. صفت امنیتی بار مثبت دارد تا بار منفی. این صفت بیشتر در داخل کشورها برای حافظان امنیتی خودشان به کار میرود. درست در نقطه مقابل عناصر و ماموران سرویس های خارجی با عبارات منفی همچون «جاسوس، مزدور، وابسته، خودفروخته و....» برچسب زده میشود تا بار مثبت نداشته باشد. 
ششم: اما صرفنظر از همه این موارد وزیر امورخارجه احتمالا با گزارش و یا اطلاعی زمان دقیق را 15 دقیقه بعد از ورود مرحوم مهسا امینی به بیمارستان اعلام کرده است. سئوال این است که در آن زمان که هنوز هیچ کس جز مسئولان اداره امر به معروف و نهی از منکر از ماجرا مطلع نبودند. چه کسی به این «عناصر امنیتی» اطلاع داده است تا به سرعت در آن محل حاضر شوند؟ 
هفتم: وزیرخارجه توجه نمی کند که اعتراض مردم اساسا به قبل از ورود مهسا امینی به مرکز گشت ارشاد است. اعتراض مردم به این است که چرا اساسا او را بازداشت و به مرکز منتقل کردید؟ علت اینکه اعتراض بعد از فوت بیشتر شد این بود که پلیس حاضر نشد با برگزاری یک کنفرانس خبری مسئولیت این کار را بپذیرد. مساله اصلی یک ربع بعد از درگذشت مهسا امینی نیست. مساله در یک سال و حتی سالهای گذشته است. مساله در مواجهه گشت ارشاد با همان مادری است که فریاد می زد: دخترم مریض است او را نبرید. مساله در برخورد با سپیده رشنو است و فشارهایی است که ستاد امربه معروف هر روز به مردم وارد می کرد. تقلیل این مساله به یک ربع بعد از فوت مهسا امنیتی و ارتباط آن را دو «عنصر امنیتی» راه حل مساله نیست. اگرچه شاید بتواند دل مسئولان را راضی و خشنود کند. اما مساله ای را حل نمی کند. 
هشتم: با فرض پذیرش ادعای وزیرخارجه، سئوال این است که آیا این «عناصر امنیتی» دستگیر شدند؟ اگر شدند چه کسانی هستند؟ اگر نشدند الان کجا هستند؟ در داخل کشور هستند یا از کشور خارج شدند؟
برچسب ها: مهسا امینی

۱۴۰۱/۰۸/۰۳ ۱۲:۲۶
همش چرند وپرند میگن اینا (401946)
۱۴۰۱/۰۸/۰۳ ۱۲:۲۸
کاش آمریکا شمارا باخاک یکسان کند به امید آن روز (401952)
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها