گروه سلامت: دانشمندان «بیمارستان زنان بریگهام» بوستون به زودی مطالعاتی را با هدف بررسی این موضوع آغاز میکنند که آیا مواد مغذی شکلات تلخ از بروز حملات قلبی و سکته مغزی پیشگیری میکند یا خیر؟
تحقیقات پیشین نشان دادهاند فلاونونهای کاکائو که به عنوان قرص مصرف میشوند، میتوانند فشار خون، سطوح کلسترول و استفاده بدن از انسولین را ارتقا بخشند؛ با این حال، این مواد مغذی هنگام تهیه شکلات اغلب نابود میشوند. مطالعه 18 هزار نفر برای بررسی مواد مغذی شکلات توسط «موسسه ملی خون، ریه و قلب» امریکا و شرکت تولیدکننده قالبهای شکلات به نام «مارس» پشتیبانی میشود. این شرکت راه را برای استخراج فلاونونها از کاکائو در تراکم بالا و ارائه آنها در شکل کپسول هموار کرده است.
برای بررسی خواص مواد مغذی شکلات در پیشگیری از بروز حملات قلبی و سکته مغزی، در بخشی از مطالعه آینده، شرکتکنندگان قرصهای مصنوعی یا دو کپسول حاوی کاکائو را روزانه و به مدت چهار سال مصرف میکنند و این کپسولها دارای هیچ مزهای نیستند. مطالعات پیشین نشان میدهد کاکائو به افرادی که از جنون رنج میبرند، کمک میکند.