کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

چاشنی که موجب افزایش قند خون می‌شود

15 آبان 1401 ساعت 12:21


گروه علمی:  چاشنی‌ها ممکن است بی‌ضرر به نظر برسند و به طعم بهتر غذا کمک کنند اما برخی از چاشنی‌ها ممکن است مواد مضری باشند که بیش از آنچه فکر می‌کنید به قند خون شما آسیب می‌زنند.به گزارش ایسنا، محققان اظهار کردند که چاشنی‌های به ظاهر ساده و روزمره می‌توانند حاوی منابع پنهان قند باشند بنابراین، اولین توصیه این است که ابتدا به مواد تشکیل‌دهنده توجه کنید.

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که چاشنی‌ها به جای ریختن شکر و نمک اضافی روی غذا، راهی عالی برای افزایش طعم و مزه غذا و مصرف بیشتر غذاهای سالم مانند سبزی‌ها به رژیم‌ غذایی هستند اما سس‌های گوجه فرنگی(کچاپ) موجود در بازار حاوی شکر افزوده است و مصرف بیش از حد آنها منجر به مشکلات سلامتی متعددی از جمله چاقی، مقاومت به انسولین و حتی دیابت می‌شود.

 
بنابراین، مراقب منابع قند باشید و هر وعده را بررسی کنید تا انتخاب بهتری در مورد استفاده از آنها داشته باشید.
اگرچه عسل به تنهایی ممکن است فواید خاصی برای سلامتی داشته باشد اما عسل و خردل همچنان حاوی مقدار زیادی قند است.آگاه باشید که چاشنی غیرطبیعی عسل و خردل اثرات مثبتی مانند عسل ندارد.
سس سالاد نیز از مواردی است که افراط در مصرف آن منجر به افزایش قند خون می‌شود.


کد مطلب: 367748

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/367748/چاشنی-موجب-افزایش-قند-خون-می-شود

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir