کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

عوامل چهار گانه در افزایش قیمت گوشت قرمز

21 آذر 1401 ساعت 14:17


گروه اقتصادی: مشاهدات میدانی حاکی از افزایش قیمت گوشت قرمز نسبت به هفته‌های گذشته است. رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی علت این افزایش قیمت را افزایش تقاضا، بالا بودن قیمت نهاده‌های دامی، صادرات و قاچاق دام عنوان می‌کند.
 

به گزارش ایسنا، بر اساس مشاهدات میدانی از خرده‌فروشی سطح شهر تهران قیمت هرکیلو شقه گوسفندی ۲۲۸ هزار تومان، ران با راسته ۲۴۸ هزار تومان، ران با گردن ۲۴۸ هزار تومان، ران خالی ۲۶۸ هزار تومان، سردست ۲۴۸ هزار تومان، ماهیچه اعلا ۲۹۸ هزار تومان، راسته گوسفندی ۲۴۸ هزار تومان، مخلوط گوساله ۲۶۸ هزار تومان، سردست گوساله ۲۶۸ هزار تومان، ران گوساله ۲۸۸ هزار تومان و ماهیچه گوساله ۲۹۸ هزار تومان است.

گفتنی است قیمت گوشت قرمز نسبت به هفته‌های گذشته روند افزایشی به خود گرفته است و قیمت هر کیلو شقه گوسفندی از ۱۹۸ هزار تومان از دو هفته پیش به حدود ۲۳۰ هزار تومان رسیده است.علی اصغر ملکی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز هفته قبل افزایش یافت، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلو شقه گوسفندی کیلویی حدود ۲۳۰ هزار تومان است.

وی علت افزایش قیمت گوشت قرمز را تشریح کرد و گفت: وقتی هوا سرد می‌شود مصرف پروتئین بالا می‌رود. از طرفی قیمت نهاده‌های دامی گران است و همین موضوع هزینه تولید را بالا برده است. همچنین مقداری صادرات انجام شد که در حال حاضر قطع شده و قاچاق دام از غرب کشور همچنان در حال انجام است.

 رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود صادرات تاثیری در گرانی قیمت گوشت ندارد، گفت: چنین چیزی امکان ندارد زیرا وقتی بحث صادرات می‌شود دامدار دیگر انگیزه‌ای برای فروش دام در بازار داخلی ندارد.ملکی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا قیمت گوشت باز هم افزایش خواهد یافت یا خیر؟ گفت: قیمت گوشت افزایشی نخواهد شد زیرا قرار است شرکت پشتیبانی امور دام مقادیری گوشت منجمد از ذخایر خود وارد بازار کند تا جلوی تلاطم بازار را بگیرد.


کد مطلب: 374775

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/374775/عوامل-چهار-گانه-افزایش-قیمت-گوشت-قرمز

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir