اهمیت مصرف امگا۳ و پروتئین در هوای آلوده
29 آذر 1401 ساعت 13:41
گروه سلامت:یک متخصص تغذیه مصرف ماهیهای چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ و پروتئین، روی، منیزیم ، سلنیوم ، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست.به گزارش مهر، منصور رضایی، مصرف ماهیهای چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و تاکید کرد: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آبپز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنیها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آبپز موجب بهبود طعم و مزه آن میشود.
کد مطلب: 376437