کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

فلفل قرمز ریسک مرگ و میر را کاهش می‌دهد

21 دی 1401 ساعت 10:54


گروه علمی: مطالعه اخیر نشان می دهد افرادی که به طورمنظم فلفل قرمز تند مصرف می کنند با کاهش ریسک مرگ روبرو هستند.به گزارش بهداشت نیور، محققان در این مطالعه داده‌های مربوط به ۲۴,۳۲۵ زن و مرد ایتالیایی را بررسی کردند. همه شرکت کنندگان ۳۵ سال به بالا بودند و به مدت میانگین ۸.۲ سال تحت نظر بودند.

 
هر یک از شرکت کنندگان، پرسشنامه‌ای در مورد عادات رژیم غذایی شأن در طول یک سال قبل از ثبت نام در مطالعه تکمیل کردند و در آن سوالاتی هم در مورد فلفل قرمز پرسیده شده بود.در مجموع ۲۴.۳ درصد از شرکت کنندگان چهار بار یا بیشتر در هفته فلفل قرمز مصرف می‌کردند و ۳۳.۷ درصد به ندرت مصرف کرده یا اصلاً فلفل مصرف نمی‌کردند.
یافته‌های این مطالعه نشان داد مصرف منظم فلفل قرمز (۴ بار یا بیشتر در هفته) با کاهش ۲۳ درصدی ریسک مرگ و میر به هر علتی مرتبط بود.

همچنین محققان دریافتند مصرف کنندگان منظم فلفل قرمز با کاهش ۳۴ درصدی مرگ قلبی عروقی روبرو بودند.
آنها دریافتند اگرچه مصرف فلفل قرمز با کاهش ریسک سرطان هم مرتبط است اما میزان آن قابل توجه نیست.


کد مطلب: 380661

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/380661/فلفل-قرمز-ریسک-مرگ-میر-کاهش-می-دهد

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir