تولید خمیر دندان خوردنی با کاکائو /تصاویر
ايسنا , 25 فروردين 1393 ساعت 13:03
گروه علمي وفناوري: محققان خمیردندانی با طعم شکلات تولید کردهاند که در آن از عصاره کاکائو به جای فلوراید استفاده شده است.
خمیردندان جدید یک شرکت، با طعم دلپذیر کاکائو مزهای شبیه پودینگ دارد؛ بر خلاف اغلب خمیردندانها، در این محصول از فلوراید استفاده نشده است و محققان به جای آن از مادهای به نام Rennou استفاده کردهاند.
این ماده از دانه کاکائو استخراج شده و به هیچ عنوان سمی نیست و فرد میتواند پس از مسواک زدن، خمیردندان را قورت بدهد. در خمیردندان شکلاتی از تئوبرومین،کلسیم و فسفات بعنوان جایگزین طبیعی فلوراید استفاده شده است.
به گفته محققان، مواد تشکیلدهنده این خمیردندان خوش طعم علاوه بر پاک کردن، به سفیدی و استحکام دندانها نیز کمک کرده و استفاده آن بویژه برای کودکان بسیار خوشایند است.
کد مطلب: 38077