چرا نباید غذا و نوشیدنی داغ را فوت کرد؟
10 بهمن 1401 ساعت 11:55
گروه علمی: طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن میشود.هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط و موجب تولید ماده مضر برای بدن میشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، این ماده با خون ترکیب شده و عامل بیماریهای پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه میشود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء میگذارد.
کد مطلب: 384341