به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ - ۰۰:۲۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ ساعت ۱۲:۵۷
کد مطلب : ۳۸۸۱۸۳

کاهش ۵۰ درصدی تقاضای گوشت قرمز بسته‌بندی

کاهش ۵۰ درصدی تقاضای گوشت قرمز بسته‌بندی
گروه اقتصادی: مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور در مورد افزایش قیمت گوشت بسته‌بندی در برخی فروشگاه‌های کشور گفت: باید توجه داشت که قیمت پایه گوشت لاشه گوسفندی تقریبا 295 هزار تومان است که 7 درصد آن برای چربی و ضایعات خارج می‌شود. دلیل افزایش قیمت گوشت بسته‌بندی، ریشه در افزایش نرخ دام زنده دارد در واقع شرکت‌های یبسته بندی نقشی در تعیین قیمت ندارند.

به گزارش ایلنا، دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور افزود: باید توجه داشت که از یک لاشه بخشی مانند قلوگاه را 250 هزار تومان و گردن را 277 هزار تومان یعنی زیر قیمت خرید بفروش می‌رسانیم. در این شرایط تولیدکننده برای جبران این زیان مجبور به افزایش قیمت گردن و ران است.وی گفت: شرایط تولیدکنندگان با این وضعیت هزینه و تعداد کارگران بسیار سخت شده است و قیمت‌ها با هزینه‌ها همخوانی ندارد. بطوریکه از 700 شرکت بسته‌بندی گوشت تقریبا 120 مورد آن فعال هستند و 20 درصد آنها در یکسال اخیر تعطیل شده‌اند.

رسولی تصریح کرد: نسبت به یکسال اخیر دقیقا 50 درصد از تقاضای گوشت قرمز و 30 در صد از گوشت مرغ کاهش یافته است. در مورد ماهی نیز بیشتر آن به خارج صادر می‌‍شود چون کاهش تومان مردم تقاضایی داخلی آن را بقشدت کاهش داده است.
برچسب ها: گوشت قرمز
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها