این گیاه کوچک بمب امگا 3 است
12 فروردين 1402 ساعت 13:27
گروه سلامت:این گیاه کوچک را بمب امگا 3 می نامند. خرفه محتوی دو شکل اسیدهای چرب امگا ۳ یعنی آلفالینولئیک اسید (ALA) و ایکوساپنتانوییک اسید (EPA) است.به گزارش بهداشت نیوز، ۹۳٪ از این گیاه گوشتی را آب تشکیل میدهد. خرفه احتمالا بومی مناطق مدیترانه بوده، اما امروزه از آن در اروپا، آسیا، خاورمیانه و آفریقا بهطور عمده استفاده میشود. خرفه ساقههای کوچکِ قرمز و برگهای سبز دارد. این گیاه طعم ترش و نمکی دارد و شبیه اسفناج و آبتره است.
تمام گیاه شامل برگها، ساقه، گلها و تخم خرفه خوراکی هستند و هزاران سال است که برای موارد مختلف از آنها استفاده میشود.سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ اسیدهای چرب امگا ۳ اهمیت ویژهای دارند. زیرا بدن نمیتواند خودش آنها را بسازد. بنابراین باید این چربیها را از طریق غذاها بهدست آورد. خرفه چربی زیادی ندارد، ولی بخش قابلتوجهی از چربی آن بهشکل اسیدهای چرب امگا ۳ است.
کد مطلب: 395128