این غذاها را هرگز دو بار گرم نکنید
30 فروردين 1402 ساعت 11:29
گروه سلامت: گرم کردن غذاها برای بار دوم و در مورد برخی اقلام خوراکی بلامانع است.به گزارش ایسنا، اما در مورد بعضی دیگر از مواد غذایی، به ھیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با مشکلات جدی سلامت مواجه میکند.نکته جالب اینجاست که اکثر ما نمیتوانیم باور کنیم که این مواد غذایی میتوانند برای ما خطرناک باشند. اما واقعیت این است که این مواد غذایی در اثر گرم شدن مجدد، تغییر ماھیت داده و ارزش غذاییشان دستخوش تغییرات اساسی میشود.
چغندر: حاوی نیترات است که با گرم کردن به نیتریت تبدیل شده و برای بدن بسیار مضر است.
مرغ: ساختار پروتئینی مرغ بعد از گرم کردن مجدد، تغییر میکند و منجر به مشکلات گوارشی میشود. در واقع، مرغ پروتئین بیشتری نسبت به گوشت قرمز دارد. اگر مقداری از مرغ وعده قبل باقی مانده است، بھتر است آن را به صورت سرد میل کنید و یا اگر ھم ترجیح میدھید که گرم باشد، بھتر است که روی حرارت کم، گرم شود.
سیب زمینی: سیبزمینی اگر مجددا گرم شود نه تنھا ارزش تغدیهای آن به میزان قابل توجھی کاھش پیدا میکند بلکه برای بدن، سمی است. بلافاصله پس از پخت آن را مصرف کنید و یا اینکه آن را سرد سرو کنید.
قارچ: درست مانند مرغ، ساختار پروتئینی قارچ نیز با حرارت مجدد تغییر کرده و منجر به مشکلات هضم می شود. پس باقیمانده قارچ پخته شده را نیز بهتر است به صورت سرد مصرف کنید.
اسفناج: گرم کردن مجدد اسفناج بسیار خطرناک است. اسفناج حاوی درصد بالایی نیترات است که اگر دوباره گرم
کد مطلب: 398662