۱. سیبزمینیها را آبپز کرده سپس به صورت حلقه حلقه ببرید. آووکادو را هم پوست گرفته و هسته داخل آن را خالی کنید.
۲. گوشت آووکادو را با چنگال له کنید و در کاسهای مناسب بریزید. روغن زیتون، آب لیموترش، سیر و پیاز خرد شده را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در کاسه را گذاشته یا با یک تکه پلاستیک روکش یا سلفون بپوشانید، سپس کناری بگذارید تا این سس کمی جا بیفتد.
۳. ظرف تختی مخصوص سالاد آماده کنید و یک لایه سیبزمینی، لایه بعدی گوجهفرنگی و پس از آن، فلفل دلمهای را روی هم بچینید و سس آووکادو را میان اجزای سالاد بریزید. در پایان گشنیز خرد شده را روی همه مواد بپاشید و با برشهای لیموترش تزئین کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۴ عدد سیبزمینی درشت
یک عدد آووکادوی رسیده
یک ق چ روغن زیتون
یک ق چ آب لیموترش
یک حبه سیر (رنده شده)
یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
۲ عدد گوجهفرنگی (حلقه حلقه شود)
یک عدد فلفل دلمهای رنگی (خلالی خرد شود)
۲ ق س گشنیز خرد شده به مقدار لازم نمک و فلفل
چند برش لیموترش
یهجور دیگه
با توجه به اینکه مصرف کلم از هر نوع آن به کسانی که دچار پوکی استخوان هستند توصیه میشود، میتوانید به ترکیب این سالاد، کلم برگ و کلم بروکلی هم اضافه کنید.