به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۲۳:۳۲
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۱۹ ساعت ۱۰:۱۳
کد مطلب : ۴۰۸۷۲۰

رضایت از زندگی در کلان‌شهرهای آلمان

رضایت از زندگی در کلان‌شهرهای آلمان
گروه بین الملل: میزان رضایت از زندگی ساکنان در کلان‌شهرهای آلمان چقدر است؟ بر اساس یک نظرسنجی در ۱۲ شهر، مردم هامبورگ شادترین هستند. ساکنان در درسدن با این‌که از درآمد خود ناراضی‌اند، اما به زیبایی و امکانات شهر خود می‌بالند.
شهروندان در هامبورگ خود را شادترین شهرنشینان در کلان‌شهرهای آلمان می‌دانند. آن‌گونه که در اطلس خوشبختی موسوم به SKL مشاهده می‌شود، مردم هامبورگ در فهرست دوازده کلان‌شهر از نظر رضایت از زندگی با ۷،۱۶ امتیاز از ۱۰ امتیاز پیشتاز هستند.
کلان‌شهر فرانکفورت با ۷،۰۷ امتیاز و مونیخ با ۶،۹۰ امتیاز در رتبه‌های بعدی قرار دارند. در انتهای جدول رضایت از زندگی، کلان‌شهرهای برمن با ۶،۵۰ امتیاز، درسدن با ۶،۴۹ امتیاز و لایپزیگ با ۶،۴۴ امتیاز قرار گرفتند.
بر اساس این نظرسنجی، شاخص خوشبختی شهروندان بیشتر تحت تأثیر رضایت آن‌ها از میزان درآمد و ارزیابی شهر به عنوان یک مکان تجاری است. سرانه تولید ناخالص داخلی در هامبورگ ۶۴هزار یورو است، در حالی که لایپزیگ با تنها ۳۸هزار یورو در پایین‌ترین سطح در میان این ۱۲ کلان‌شهر است.
این نظرسنجی که به مأموریت از سوی " زوددویچه کلاسن‌لاتاری " صورت گرفته است، در مجموع نظر ۳۰۰۱ نفر در سنین ۱۶ تا ۷۴ سال در شهرهای برلین، هامبورگ، مونیخ، کلن، فرانکفورت، اشتوتگارت، دوسلدورف، لایپزیگ، درسدن، هانوفر، برمن و اسن را از ۳۰ مارس تا آوریل سال جاری جویا شده است. پرسش‌شوندگان می‌توانسته‌اند به هر پرسش میان صفر تا ده امتیاز بدهند. امتیاز بالاتر به معنای رضایت بیشتر بوده است.
چرا نتایج در لایپزیگ و درسدن قابل توجه است؟
شهروندان هامبورگ، فرانکفورت و مونیخ از شاخص‌های خوشبختی بالاتر از حد متوسط و سطح بالایی از رضایت، به عنوان مثال از محل کسب‌وکار یا ادارات دولتی، برخوردار بوده‌اند.
برلین با ۶،۸۸ امتیاز در رتبه‌بندی رضایت در جایگاه چهارم قرار گرفته که تا حدودی برای خود پرسش‌کنندگان "غافلگیرکننده" بوده است. بر اساس پاسخ‌ها، شهروندان برلینی از زندگی، درآمد و زندگی کاری خود بسیار راضی هستند، اما آنها در مورد امکانات شهر و به‌ویژه خدماتی که شهرداری ارائه می‌دهد، رضایت ندارند.
هانوفر با ۶،۷۵ امتیاز، دوسلدورف با ۶،۶۹ امتیاز، کلن با ۶،۶۵ امتیاز و اسن با ۶،۶۳ امتیاز در رده‌های میانی قرار دارند. اشتوتگارت با رتبه نهم نسبتا ضعیف و ۶،۵۴ امتیاز جلب توجه می‌کند.
دو کلان‌شهر آخر، درسدن و لایپزیگ، جمعیت نسبتا مسن‌تری دارند و ارقام اقتصادی در مقایسه با دیگر شهرها نسبتا ضعیف است. اما برخلاف برلین، مردم درسدن با اینکه از زندگی شخصی رضایت ندارند، اما به زیبایی و امکانات شهر خود می‌بالند.
برچسب ها: آلمان
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها