به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۲۱:۱۲
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۰۴ ساعت ۰۹:۳۹
کد مطلب : ۴۱۱۸۷۰

تسهیل ورود نیروی کار به آلمان

تسهیل ورود نیروی کار به آلمان
گروه بین الملل: مجلس نمایندگان آلمان قانون تسهیل ورود نیروی کار متخصص به این کشور را تصویب کرد. در قانون جدید سیستم امتیازی مشابه سیستم مهاجرتی کانادا و تسهیل به رسمیت شناختن مدارک تحصیلی و شغلی در نظر گرفته شده است.
هدف از تصویب این قانون تامین نیاز اقتصاد آلمان به نیروی کار دارای تخصص و مهارت اعلام شده است.
از موارد جدید این قانون ایجاد "سیستم امتیازی" مشابه کانادا است که در آن "آشنایی به زبان، تجربه کار، سن و رابطه متقاضی با آلمان" مد نظر گرفته می‌شود. نیروی کار در زمینه "آی تی" نیاز به ارائه مدارک پایان تحصیلی ندارد، اما باید مدارک تخصصی – کاری خود در این زمینه را ارائه دهد.
در قانون جدید همچنین حقوق نیروهای کار مهاجر در زمینه آوردن والدین خود به آلمان نیز گسترش یافته است. نیروهای متخصص کار حال علاوه بر پدر و مادر خود می‌توانند پدر و مادر همسران خود را نیز برای زندگی به آلمان دعوت کنند.
فراکسیون‌های مجلس همچنین بر سر اعطای اجازه کار به پناهندگان نیز توافق کرده‌اند. بر این اساس، متقاضیان پناهندگی که قبل از ۲۹ مارس سال ۲۰۲۳ وارد خاک آلمان شده‌اند و دارای تخصص هستند، پیشنهاد کار دریافت کرده‌اند یا حتی مشغول به کار شده‌اند، می‌توانند درخواست پناهندگی خود را پس گرفته و با دریافت اجازه اقامت، در آلمان کار و زندگی کنند.
احزاب "آلترناتیو برای آلمان" و فراکسیون "دمکرات – سوسیال مسیحی" (CDU/CSU) در رای‌گیری بر سر اعطای اجازه کار به پناهجویان در مجلس رای منفی دادند. این قانون با ۳۸۸ رای موافق، ۲۴۲ رای مخالف و ۳۱ رای ممتنع به تصویب رسید.
نانسی فزر، وزیر کشور آلمان در سخنان خود در پارلمان این کشور گفت: «با تصویب این قانون، آلمان دارای یکی از پیشرفته‌ترین قوانین مهاجرتی دنیا خواهد شد.»
او در ادامه افزود: «در حال حاضر برای ورود یک بهیار به آلمان باید ۱۷ پرسشنامه پر شود. دیگر بس است. گام بعدی کاهش بوروکراسی برای تسهیل جذب نیروی کار متخصص به آلمان خواهد بود.»
آندریا لیندهولتز، رئیس فراکسیون  اپوزیسیون "دمکرات – سوسیال مسیحی" نیز با انتقاد از قانون جدید، آن را "تنزل انتظارات تخصصی و تسلط به زبان از نیروی کار مهاجر" دانست و سیستم امتیازدهی آن را ایجاد یک "غول بوروکراتیک" نامید.


 
برچسب ها: آلمان
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها