دریافت لینک صفحه با کد QR
لاریجانی: ایران آماده انتقال گاز به اروپاست
آيا رييس مجلس هم آب به آسياب دشمن ريخت؟
21 ارديبهشت 1393 ساعت 8:51
گروه سياسي: در حاليكه، حسين شريعتمداري مدير كيهان روز گذشته به خاطر اعلام آمادگي وزير نفت براي صدور نفت به اروپا شديدا برآشفته شد و مقاله تندي عليه دولت روحاني نوشت، رییس مجلس شورای اسلامی هم از آمادگی انتقال گاز به کشورهای اروپایی خبر داد!
مدير كيهان در مقاله خود عليه وزيران روحاني، اين گونه نتيجه گرفته بود كه ادامه كار اين دولت به خاطر اعلام آمادگي صدور گاز به اروپا و خالي كردن پشت روسيه! در مقابله با اروپاييها، آب به آسياب دشمن ريختن است. شریعتمداری نوشته بود: "به زعم (این مقامات) ایران با صدور گاز به اروپا، کشورهای اروپایی را از بحرانی که بهعلت قطع صادرات گاز روسیه با آن روبرو شدهاند، نجات بدهد.!... این پیشنهادها چه مفهومی غیر از باز گذاشتن دست دشمن برای ادامه وحشیگری علیه مردم کشورمان دارد؟" او همچنين نوشته بود كه: «خوشبینانهترین برداشت درباره آنها، این است که کمترین و ابتداییترین شایستگی و لیاقت را برای حضور در مسئولیتهای کنونی ندارند! و ادامه حضورشان در مسئولیت آب ریختن به آسیاب دشمن است.»
حالا معلوم نيست آيا آقاي شريعتمداري، رييس مجلس را نيز با همين اتهام مواجه خواهد نمود و ادامه رياست او را هم بر مجلس، «به ويژه اينكه در آستانه برگزاري انتخاب هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي نيز قرار داريم!!» به دليل عدم شايستگي و لياقت! «آب ريختن به آسياب دشمن» قلمداد خواهد كرد يا به روال بازي با كلمات كه روال هميشگي او است در نوشتههاي بعدياش او را از اين اتهام مبرا دانسته و فقط مسئولان قوه مجريه را شامل «آب ريختن به آسياب دشمن» خواهد دانست!
گفتني اينكه، حسام الدین آشنا مشاور رییسجمهور، روز گذشته در واكنش به یادداشت مذكور مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت: اين نوشته، بسیار مهم تر از آن است که پنداشته میشود زيرا از تاریخ راهبردی ایران حداقل از سال 84 به بعد رمزگشایی میکند.
..................................................
خبر خبرگزاري هاي داخلي را در باره اظهارات رييس مجلس بخوانيد:
رییس مجلس شورای اسلامی هم در دیدار روز شنبه همتای اسلوونیایی ضمن توصیه به کشورهای 1+5 برای در پیش گرفتن رفتار معقولانه گفت: جمهوری اسلامی ایران در راستای توسعه روابط تجاری و اقتصادی خود آمادگی انتقال گاز به کشورهای اروپایی از جمله اسلوونی دارد. دكتر علي لاریجانی در این دیدار در تهران با اشاره به سابقه روابط خوب دو کشور گفت: نگاه مثبتی در جمهوری اسلامی ایران برای رشد و گسترش ارتباطات در عرصه های مختلف سیاسی و اقتصادی به ویژه روابط مجلسی با اسلوونی وجود دارد که بستر مناسبی برای افزایش مراودات میان دو طرف است. رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر ظرفیت های فراوان اقتصادی در ایران و اسلوونی افزود: هیچ مانعی برای توسعه مناسبات صنعتی و تجاری میان دو کشور وجود ندارد.
وی ادامه داد: باید با فعال کردن بخشهای خصوصی و آشنایی آنها با توانمندی های یکدیگر به افزایش سطح مراودات میان ایران و اسلونی کمک کرد. رییس مجلس مذاکرات 1+5 و کشورمان را فرصت خوبی برای کشورهای اروپایی دانست و توصیه کرد: نشان دادن رفتار معقول از سوی کشورهای عضو 1+5 می تواند به توسعه مراودات اقتصادی و تجاری طرفین منجر شود.
ˈیانکو وبرˈ رییس مجلس اسلوونی نیز در این دیدار ایران را کشوری امن و با ثبات در منطقه دانست و گفت: اسلوونی و ایران به عنوان دو کشور با ثبات در اروپای مرکزی و خاورمیانه بشمار می آیند. وبر خاطر نشان کرد: همکاری های مشترک اقتصادی و تجاری بین ایران و اسلوونی می تواند به توسعه تبادلات سیاسی و بازرگانی کمک کند.
وی در ادامه بر حمایت مجلس و دولت اسلوونی از رشد و توسعه مناسبات با ایران در بخش های انرژی، فناوری اطلاعات و فولاد تاکید کرد. رییس مجلس اسلوونی، سفر هیات مجلس اسلوونی به همراهی تعدادی از تجار آن کشور را به تهران فرصتی مناسب برای آشنایی با بخش های اقتصادی و صنعتی شرکای ایرانی دانست و افزود: رفت و آمد و تبادل هیات های مجلس می تواند به گسترش تبادلات در عرصه های مختلف کمک کند.
کد مطلب: 41439
بهار نیوز
https://www.baharnews.ir