گروه علمی: نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه A&M تگزاس، طیف وسیعی از مزایای مصرف هل برای سلامتی، از جمله افزایش اشتها، کاهش چربی و کاهش التهاب را آشکار ساخته اند.به گزارش سیناپرس، پژوهشگران، به گفته محققان هل دارای مزایای بسیاری برای سلامتی است و مصرف آن می تواند به حفظ وزن طبیعی و کاهش چربی کمک کند.
یافته های تحقیقات پیشین نشان داده بود:هل با فواید بسیاری برای سلامت قلب، بهداشت دهان و دندان، سلامت کبد و مبارزه با سرطان، همراه است.پژوهشگران دریافتند: هل، ادویه ای محبوب در سراسر جهان می باشد که با خواص ویژه ای در طب سنتی و مزایای بسیاری برای سلامتی همراه است. یافته های ما نشان داده اند که این ادویه خوش بو و معطر می تواند به کنترل وزن طبیعی بدن و کاهش توده چربی کمک کند و در عین حال اشتها را افزایش دهد.
بر اساس نتایج تحقیقاتی، مصرف هل، مدارهای عصبی که مسئول متابولیسم و سوزاندن چربی هستند را تنظیم می کند. محققان همچنین نشان داده اند که هل دارای خواص ضد التهابی است.دانشمندان افزودند: یافته های ما طیف وسیعی از کاربردهای بهداشتی بالقوه برای هل و ترکیبات طبیعی آن را نشان داده اند و می توانند در آینده به طراحی رویکردهای موثری برای کاهش توده چربی بدن بیانجامند. یافته های تحقیقاتی این مطالعه در مجله International Journal of Molecular Sciences منتشر شده اند.