گروه علمی: شکلات تلخ طرفداران زیادی دارد که نمیتوانند از خوردن آن صرف نظر کنند؛ زیرا طعم بسیار خوبی دارد و سرشار از مواد مغذی است.به گزارش ایسنا،مطالعات پزشکی جدید نشان دادهاند که شکلات تلخ میتواند سلامت شما را بهبود بخشد، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد و فواید تغذیهای بسیاری به ارمغان آورد.
حاوی عناصر مغذی زیاد برای بدن
اگر از طرفداران شکلات تلخ هستید، با مصرف آن مواد مغذی و مفید زیادی را برای بدن خود فراهم میکنید؛ زیرا شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی فیبر محلول و سرشار از مواد معدنی از جمله منیزیم، مس، منگنز، پتاسیم، فسفر، روی و... است.
هوشیارسازی مغز
شکلات تلخ حاوی محرکهایی مانند کافئین و تئوبرومین است، اما بعید است که برای بیدار ماندن در شب مناسب باشد؛ زیرا میزان کافئین آن در مقایسه با قهوه بسیار ناچیز است.
منبعی قوی از آنتیاکسیدانها
شکلات تلخ حاوی انواع مختلفی از آنتیاکسیدانها است که برای بدن مهم هستند.
بهبود جریان خون و کاهش فشار خون
ترکیبات موجود در شکلات تلخ جریان خون را در رگها بهبود میبخشد و باعث کاهش فشار خون میشود؛ زیرا فلاوانولهای موجود در شکلات تلخ پوشش رگها را تحریک میکنند، بنابراین میتوانند جریان خون را بهبود بخشند و فشار خون را کاهش دهند.
کاهش کلسترول
مصرف شکلات تلخ میتواند بسیاری از عوامل خطر بیماری قلبی را بهبود بخشد و خوردن آن تا حد زیادی به کاهش احتمال کلسترول بالا در خون کمک میکند و در تنظیم میزان آن موثر است.
کاهش خطر بیماری قلبی
به نظر میرسد ترکیبات موجود در شکلات تلخ در برابر اکسیداسیون LDL بسیار محافظت کننده هستند و در دراز مدت، این باعث کاهش کلسترول در شریانها و کاهش خطر بیماری قلبی میشود.
بهبود عملکرد مغز
شکلات تلخ عملکرد مغز شما را بهبود میبخشد. یک مطالعه روی داوطلبان سالم نشان داد که خوردن مقدار زیادی شکلات تلخ به مدت ۵ روز باعث بهبود جریان خون در مغز میشود.