گروه سلامت:دانههای ریز چیا بهترین مکملهای کاهش وزن محسوب میشوند و آنهم بهدلیل فیبر بالا، اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه موجود در آنها. این دانههای محبوب به کاهش کلسترول بد و تریگلیسیرید کمک میکنند، هضم را تسهیل و اشتها را تنظیم مینمایند.این دانهها حتی به تنظیم انعقادخون و بازسازی بافتها نیز کمک میکنند، باعث تقویت سیستمایمنی بدن میشوند، سطح انرژی و تمرکز را افزایش میدهند و خواص دیگری که برای افزایش سطح سلامت دارند:
بهبود سلامت استخوانها
دو قاشق غذاخوری از دانههای چیا ۱۸ درصد از میزان نیاز به کلسیم را برطرف میکند. علاوه بر این برطرفکننده نیاز شما به پتاسیم و منیزیم نیز هست. جذب مواد معدنی موجود در دانههای چیا، منجر به خنثیسازی اثرات مخرب رادیکالهای آزاد در بدن میشود.
کاهش وزن
با اضافهکردن کمی دانه چیا به رژیم غذایی بهطور روزانه، میتوانید شاهد اثرات جالب آن در از دستدادن چربیهای بدن باشید. فیبر و آنتیاکسیدانهای موجود در این دانهها منجر به جلوگیری از انباشت چربی در بافتهای بدن میشود و به حذف چربیهایی که قبلا در بافت ذخیره شدهاند کمک میکند.
حامی سلامت دستگاه گوارش
فیبر موجود در دانههای چیا، حامی سلامت دستگاه گوارش است؛ بهخصوص در کسانی که از سندرم روده تحریکپذیر رنج میبرند. مصرف روزانه این دانهها باعث کنترل تورم دستگاه گوارش نیز میشود و باکتریهای سالم روده را افزایش میدهد.
مراقبت از سلامت قلب
دانههای چیا منابع خوبی از اسیدهای چرب امگا هستند و از قلب در برابر اثرات کلسترول و مشکلات شریانی محافظت میکنند. مصرف منظم این دانهها منجر به کاهش فشارخون و از بینرفتن مشکلات گردش خون میشود.
تسکین درد مفاصل
محتوای امگا ۳ موجود در دانههای چیا، برطرفکننده درد ناشی از التهاب مفاصل است. آنتیاکسیدانهای موجود در این دانهها خطر ابتلا به بیماریهای حرکتی و آرتریت را کاهش میدهد.
افزایش سطح انرژی
اسیدهای چرب ضروری و پروتئینهای این دانهها انرژی بدن را تقویت میکند و منجر به بهبود عملکرد شما در طول روز میشود. دانههای چیا برای ورزشکاران و افرادی که مشاغل پرخطر دارند، توصیه میشود.