کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

راهکار طلایی برای کاهش خطر مرگ زودرس

افکار نیوز , 6 آبان 1402 ساعت 18:37


گروه علمی:دانشمندان دانشگاه اوهایو آمریکا اعلام کردند که خوردن غذای تند باعث می‌شود احتمال مرگ زودرس در افراد به یک چهارم کاهش یابد.افرادی که به طور منظم غذا‌های تند را در برنامه غذایی خود قرار می‌دهند بین ۲۳ الی ۲۶ درصد از احتمال مرگ زودرس آن‌ها به دلیل ابتلا به بیماری قلبی یا سرطان کاسته می‌شود.

ویکتوریا تیلور، یکی از محققان این تحقیق گفت: فلفل تازه و تند و فلفل سیاه از بهترین چاشنی‌های تند برای اضافه کردن به غذا هستند که به شما کمک می‌کنند نمک را از غذا‌های خود حذف کنید.دانشمندان آمریکایی توصیه کردند که  حتما از غذا‌های تند استفاده کنید. همچنین در فصل زمستان مصرف این نوع غذا‌ بسیار سودمند است.


کد مطلب: 436405

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/436405/راهکار-طلایی-کاهش-خطر-مرگ-زودرس

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir