گروه علمی: پژوهشگران آلمانی در بررسی های خود دریافته اند مصرف یک مشت فندق فواید زیادی برای سلامت قلب و عروق دارد.
به گزارش عصر ایران، آنها می گویند کسانی که روز خود را به جای مصرف تخم مرغ با خوردن یک مشت فندق آغاز می کنند و با تکرار این کار آن را به یک عادت تبدیل می کنند ، ریسک ابتلای آنها به بیماری های قلبی و عروقی به میزان ۱۷ درصد ، خطر ابتلای آنها به دیابت ۱۸ درصد و خطر مرگ زودرس در آنها به ۱۵ درصد کاهش پیدا می کند. البته با وجود چنین یافته هایی ، به علت اینکه قیمت فندق بسیار بیشتر از تخم مرغ است همه نمی توانند از این ویژگی این آجیل بسیار لذیذ بهره مند شوند.