کاهوی آیس بِرگکاهوی آیس برگ دارای کالری پایین بوده و بیشتر از آب و مواد مغذی خنثی تشکیل شده است. از این رو، کاهوی آیس برگ کمتر مورد توجه ورزشکاران قرار می گیرد.
آراگولااین گیاه سرشار از ویتامین A است و برای تقویت سلامت مغز و استخوان گزینه ای خوب محسوب می شود. همچنین، آراگولا غنی از آهن بوده که اهمیت ویژه ای برای ورزشکاران فعال در رشته های سخت دارد زیرا به گلبول های قرمز در انتقال اکسیژن به ماهیچه ها کمک می کند. آراگولا دارای عطر و طعمی تند است.
ترکیب بهاری (اسپرینگ میکس) ترکیب بهاری از نظر بافت و طعم نسبت به آراگولا سبک تر است. ترکیب بهاری به طور معمول شامل کاهو، آراگولا و اسفناج می شود. در ترکیب بهاری از سبزی های جوان استفاده می شود که نه تنها تردتر هستند بلکه از نظر مواد مغذی غنی تر محسوب می شوند.
کاهو رومایینکاهو رومایین حاوی ویتامین های K،C و A است که به حفظ عملکرد بالای سیستم ایمنی بدن انسان کمک می کنند. به همراه روغن زیتون، پنیر فتا، فلفل سبز و پیازچه می توانید سالادی خوشمزه از این کاهو تهیه کنید.
اسفناجیکی از رایج ترین سبزی هایی که در سالاد به کار گرفته می شود، اسفناج است. این گیاه از نظر مواد مغذی در میان برترین ها قرار می گیرد. اسفناج منبع آهن و منگنز بوده که برای سلامت پوست و استخوان مفید هستند و همچنین به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند. اسفناج دوزهای بالایی از فولات را تامین می کند که به تولید گلبول های قرمز کمک می کند.
کلم پیچکلم پیچ از نظر مواد مغذی در میان برترین ها قرار می گیرد و حاوی کلسیم، ویتامین های A و C است. همچنین، کلم پیچ منبع خوبی برای پتاسیم، آهن و منگنز است. کلم پیچ بافت خود را به خوبی حفظ می کند و طعم مواد غذایی دیگری که با آن ترکیب می شوند را به خود جذب می کند.
کلم بروکسلاین گزینه فیبری به یکی از اجزا اصلی محبوب در تهیه سالاد مبدل شده است. کلم بروکسل از بافت تردی برخوردار بوده و غنی از ویتامین های C و K است. ویتامین K استحکام و قدرت استخوان ها و انعطاف پذیری شریان ها را حفظ می کند.