به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۰:۵۰
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۲ ساعت ۱۳:۵۱
کد مطلب : ۴۴۴۵۷۳

روزهای سخت اصغر سمسارزاده /فیلم

روزهای سخت اصغر سمسارزاده /فیلم
گروه فیلم: اصغر سمسارزاده را با نقش‌های کمدی می‌شناسند، اما دوستداران نمایش‌های جدی، حضور او در نمایش‌های مرحوم غلامحسین ساعدی، چون «پرواربندان» و «دیکته» و «زاویه» را نیز به خاطر دارند.اصغر سمسارزاده بازیگر قدیمی تئاتر، سینما و تلویزیون صحبت‌های تلخی را درباره‌ی شرایط سخت مالی خود مطرح کرده است. او در این برنامه گفت: «بعد از ۶۰ سال کار هنوز مستاجرم و بیمه نیستم.»
....

اصغر سمسارزاده متولد سال ۱۳۱۹ در تهران است و تا مقطع دیپلم درس خوانده است.در سال ۱۳۳۷ وقتی ۱۸ ساله بود به علت علاقه اش به هنر با خواندن کتاب‌هایی از شاهین سرکشیان وارد کار تئاتر شد و سپس به وزارت فرهنگ و هنر‌های دراماتیک پیوست و تا انقلاب ۱۳۵۷ به صورت قراردادی با این وزارتخانه همکاری داشت.فعالیت بازیگری خود را با گروه تئاتر «اسکار» آغاز کرد و چند سال بعد به‌طور حرفه‌ای در گروه داود رشیدی که «تئاتر مردم» نام داشت مشغول شد.

از سال ۱۳۴۸ با فیلم «امشب دختری می‌میرد» ساخته‌ی مصطفی عالمیان، بازی در فیلم‌های سینمایی را آغاز نمود و در سال ۱۳۵۰ نیز با سریال «خانه بی زن» به کارگردانی پرویز کاردان وارد تلویزیون ملی شد. او در فاصله سال‌های ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۶ بیش از ۲۰ فیلم بازی کرد.

شهرتش را مدیون بازی در نقش اصغر ترقه در سریالی به نام «خانه به دوش» به کارگردانی پرویز کاردان در سال ۱۳۵۲ است که از او چهره‌ای آشنا و مشهور ساخت.وقوع انقلاب و دگرگونی‌های پیش آمده، او را نیز مانند بسیاری به حاشیه راند. پس از پیروزی انقلاب به علت فعالیت‌های قبل از انقلابش تا ۱۰ سال اجازه‌ی کار کردن نداشت، به همین خاطر برای زندگی به شمال رفت و بعد‌ها با حضور در تئاتر‌های لاله زار به بازیگری بازگشت. او سپس از طریق نقش‌های کوچک تلویزیونی و سینمایی کوشید تا در این حیطه فعال باقی بماند. سمسار زاده در سال‌های پس از انقلاب در برنامه رادیویی «صبح جمعه با شما» نیز فعالیت داشته‌است.

اصغر سمسارزاده را با نقش‌های کمدی می‌شناسند، اما دوستداران نمایش‌های جدی، حضور او در نمایش‌های مرحوم غلامحسین ساعدی، چون «پرواربندان» و «دیکته» و «زاویه» را نیز به خاطر دارند.گشت ارشاد، خوابم میاد، شارلاتان، چپ دست و فیتیله و ماه پیشونی از جمله فیلم‌های سینمایی هستند که سمسارزاده پس از انقلاب در آن‌ها حضور داشته است.اصغر سمسارزاده در سال ۱۳۶۷ در سن ۴۸ سالگی ازدواج کرد و یک پسر به نام سهند دارد.
مرجع : روزیاتو
برچسب ها: اصغر سمسارزاده
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها