گروه سلامت:معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در خصوص نوع تغذیه در فصل سرما، توصیههایی ارایه داد.به گزارش جام جم آنلاین، سید مهدی میرغضنفری گفت: افرادی که مزاج سرد دارند در فصول سرد سال بیشتر بیمار میشوند و در مقابل افراد گرم مزاج کمتر بیمار شده و در صورت بیماری به سرعت بهبود مییابند.
وی افزود: افراد خصوصاً سرد مزاجان باید مصرف سردیجات همچون ماست، دوغ و پنیر را به حداقل برسانند.
میرغضنفری ادامه داد: شیر اگر گرم شده و داخل آن عسل و زنجبیل باشد نسبت به سایر لبنیات بهتر است.
وی افزود: سالادها اکثراً سرد هستند مصرف کاهو و خیار و گوجه بدن را سرد میکند و افراد باید سبزی خوردن را جایگزین سالادها قرار دهند.
میرغضنفری گفت: ورزش مزاج را به سمت گرمی میبرد و به همه افراد توصیه میشود برنامه منظمی برای ورزش داشته باشند.وی تاکید کرد: سرد مزاجها هنگام خواب سر را با کلاه و روسری بپوشانند.میرغضنفری گفت: افراد بعد از استحمام بلافاصله از منزل خارج نشوند تا باد سرد با آنها برخورد نکند و حتماً از سینوسها مراقبت کنند.
وی افزود: عسل حل شده در آب ولرم، شیره انگور و دم نوشهایی مانند گل بابونه بسیار مناسب است.میرغضنفری گفت: مصرف کشمش و مویز و شیرینیهای طبیعی مانند انجیر توصیه میشود.وی افزود: به طور کلی شناخت مزاج و رعایت اصول سبک زندگی سالم متناسب با مزاج فرد موجب ارتقای سلامت عمومی بدن خواهد شد.