گروه سياسي: يك عضو جبهه پايداري و از دلواپسان اين روزهاي كشور با بیان اینکه روز گذشته در جریان نشست خبری رسانههای همراه با دولت فرصت پرسش داشتند مدعی شد دیروز حضور رسانههای دولتی پررنگ بود و رسانههای منتقد حضور نداشتند و به آنها گفتند جا نداریم و نمیتوانید بیایید!!
جواد کریمی قدوسی با انتقاد از بودجه رسانههای دولتی و همراه دولت گفت: بودجههای رسانههای دولتی و همراه دولت را که جمع میکنیم بالغ بر صدها میلیارد تومان است و بودجه رسانههای حامی شما هم بالغ بر صدها هزار میلیارد تومان و این بماند و اضافه شود به حمایت رسانههای خارجی و کجای این رویه مظلوم نمایی دارد و چند رسانه و روزنامه منتقد خود را تخریب میکنیم و آیا آنها را تهدید و به دادگاه میکشانید.
وی افزود: برخورد دوگانه رییس جمهور اینجا نمود میکند که در دیدار با پرسنل وزارت اطلاعات میگوید در یک کشور یک پرچم و یک رهبر است و اما متاسفانه در عمل ژست اپوزیسیون میگیرند، اما ملت عزیز میدانند که اگر در اداره کشور در مواضعی و مقاطعی مشکل وجود دارد ریشه در ولایتگریزی برخی مقامات و خواص دارد. نماینده مشهد در ادامه سخنان خود و با مورد خطاب قرار دادن رییس جمهور مدعی شد که رییس جمهور در رساله دکترای خود اطلاعات مهمی در حوزه فقه و فقاهت در اختیار انگلیسیها قرار داده است گفت: آقای رییس جمهور میگوید اعتدال یک بینش و روش است آیا بنا ندارید براساس رساله دکترای خود در دانشگاه گلاسکو انگلیس که در موضوع تعطیلی احکام شریعت اسلامی ارائه دادید و اطلاعات مهمی در اختیار انگلیسیها قرار دادید با شعار اعتدال فرقهگرایی جدیدی را پایهگذاری کنید و یکبار و برای همیشه بگویید زیر لحاف اعتدال چه میگذرد؟
این نماینده دلواپس مجلس تاکید کرد: فتنه یک طرح براندازی بود و یک کودتای سیاسی بود و یک اختلاف شخصی نبود که رییس جمهور می خواهد آن را پاک کند و انتصابات دولت خود را که عمدتا از اصحاب آن میباشند توجیه کند و جای تعجب است که اسم این اقدامات را اعتدال میگذارند. افراطیون را به مسند قدرت بر میگردانند و طلبکار ملت هم هستند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به تاکید رییس جمهور برای داشتن نگاه به آینده در نشست خبری روز گذشته تصریح کرد: آقای رییس جمهور میگوید "به پشت سر خود نگاه نکنید و عدهای کارشان این است که به پشت سر نگاه کنند" و من به شما میگوییم چرا آقای روحانی برخورد دوگانه؟ چرا خودتان دائما به دولت پشت سر نگاه می کنید و عدم تحرک و ریسکپذیری در تصمیماتی که لازمه هر دولت است را با سیاهنمایی گذشته به فراموشی می سپاریم در حالی که تاریخ یعنی عبرت و نگاهی به پشت سر و دستگیری از گذشته برای آینده؟ پس چرا رییس جمهور میخواهد عدم تحرک خود و دولت خود را که نتوانسته تصمیمگیری و تصمیمسازی کند توجیه کند و به پای نهادهای عمومی میگذارد و چرا تهدید میکنند که در آینده حرفهایی میزنند؟