کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

دو قسمت خطرناک مرغ برای سلامتی کدامند؟

10 بهمن 1402 ساعت 14:12


گروه سلامت: مرغ به عنوان یکی از بهترین جایگزین‌ها برای خوردن گوشت در نظر گرفته می‌شود، چرا که به دلیل داشتن درصد چربی‌های اشباع کمتر، علاوه بر داشتن درصد اسید‌های چرب امگا ۶، مصرف مرغ به جای گوشت، ترجیح داده می‌شود، زیرا حاوی پروتئین ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است، از جمله روی، مس، آهن، ویتامین‌های گروه B و غیره.


به گزارش جماران؛دکتر مصطفی بسطامی، استاد بیماری‌های طیور و رئیس سابق دانشکده دامپزشکی دانشگاه قاهره، دو قسمت خطرناک مرغ را فاش کرد که هنگام خوردن آن سلامت انسان به ویژه کودکان را تهدید می‌کند.
بسطامی گفت: دو قسمت مرغ که برای انسان به ویژه کودکان مضرتر است پوست و جگر است.وی تصریح کرد: تحقیقات نشان داده است که پوست و جگر مرغ دو قسمتی از مرغ هستند که حاوی بیشترین غلظت آنتی بیوتیک و دارو‌هایی هستند که به مرغ داده می‌شود.

وی ادامه داد: گوشت مشکلی ندارد، زیرا باقیمانده دارویی موجود در آن ناچیز است، پوست اصلا سالم نیست و عضوی است که بیشترین باقیمانده دارویی را دارد.بسطامی با بیان اینکه رنگ جگر سالم باید قهوه‌ای روشن باشد، تصریح کرد: اگر رنگ آن احتقان یا تیره یا دارای جوش است باید دور ریخته شود و مصرف نشود.


کد مطلب: 453262

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/453262/دو-قسمت-خطرناک-مرغ-سلامتی-کدامند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir