سیر میتواند گلوکز و کلسترول خون را پایین نگه دارد
19 تير 1403 ساعت 11:29
گروه فناوری: مطالعهای جدید تأیید میکند که مصرف سیر با سطوح پایینتر گلوکز و برخی از انواع مولکول چربی ارتباط دارد. این تحقیق از نوع متاآنالیز از ۲۲ مطالعهی قبلی، شامل ۲۹ کارآزمایی تصادفی و کنترلشده، توسط محققان دانشگاههای ساوتایست و ژیانگ مینزو در چین، انجام شده است.
گلوکز و لیپیدها موادمغذی کلیدی برای بدن هستند که انرژی بدن و پایهی بسیاری از عناصر سازنده در بدن را تامین میکنند. رژیمهای غذایی مدرن ممکن است منجر شود که فرد چیزهای بسیار خوب را بهمیزان زیاد مصرف کند و این خطر، مشکلات سلامتی را افزایش میدهد. همچنین برخی دیگر از سبکهای زندگی، از مصرف الکل گرفته تا برنامههای ورزشی، میتوانند بر میزان قند و چربی بدن تأثیر بگذارند.
محققان در مقالهی جدید که در Nutrients منتشر شده، نوشتهاند: «در افراد سالم، متابولیسم گلوکز و لیپید بهطور دقیق تنظیم میشود.» محققان معتقدند اختلال در متابولیسم گلوکز و لیپید ممکن است به تعدادی از بیماریهای مزمن از جمله تصلب شرایین، دیابت و بیماری کبد چرب منجر شود.
مشخص شده استفاده از سیر از زمانهای قدیم با سلامتی و قبلاً در مطالعات جداگانه با تنظیم چربی و همچنین سطح گلوکز مرتبط بوده است.
کد مطلب: 480231