به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۱۰:۲۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۴/۲۱ ساعت ۰۰:۳۰
کد مطلب : ۴۸۰۸۷

«نقد گذشته اصلاحات» در سازمان دانشجویی

گروه سياسي: نشست تحلیلی نقد عملکرد گذشته اصلاحات، با حضور جمعی از اعضای شاخه تهران تشکیلات دانشجويي حزب اسلامي كار برگزار شد.
«نقد گذشته اصلاحات» در سازمان دانشجویی
به گزارش «پویش»، در این نشست نیما پروین، احمد منظمی و حسین قادری در خصوص این موضوع به بحث و تبادل نظر پرداختند و دیدگاه‌های خود را در این مورد مطرح کردند. در این نشست نیما پروین، عضو هیات رئیسه و دبیر کمیته مطالعات سازمان با ارائه تعاریف ممکن تئوریک از اصلاح‌طلبی، ریشه جریان فکری اصلاح‌طلب را بررسی کرد و آن را به سه وجه دینی، مدرن و اقتصادی تفکیک کرد. وی همچنین با نسبی دانستن آرمان‌شهر اصلاح‌طلبی، 8 شاخصه اصلی را برای تفکر اصلاح‌طلبی برشمرد.

همچنین احمد منظمی، نائب رئیس اسبق سازمان نیز با اشاره به امکان تعریف عام اصلاح‌طلبی در یک بازه 150 ساله، تعریف خاص آن را محدود به 17 سال گذشته دانست. وی با اشاره به اقدامات مثبتی که در دوران اصلاحات صورت گرفته اذعان کرد که بسیاری از کارها نیز باقی‌مانده‌اند که در آینده باید به عمل درآیند. منظمی همچنین اشاره کرد که در گذشته اصلاحات، در مقاطعی تندروی یا کندروی صورت گرفته است.

 حسین قادری، عضو کارگروه سیاسی کمیته مطالعات سازمان نیز با ذکر مثال‌هایی تاکید کرد که در جریان اصلاح‌طلبی اشخاص نقش تعیین کننده‌ای دارند و برند اصلاح‌طلبی فی نفسه هنوز جایگاه خود را پیدا نکرده است. وی با مرور عملکرد اصلاح‌طلبان در انتخابات 84، کیفیت برخورد این جریان با هاشمی رفسنجانی را مورد نقد قرار داد.  در پایان هر سه نفر در جمع‌بندی خود از مباحث اظهار کردند که «اصلاح اصلاح‌طلبی» مفهومی پسندیده‎تر از «نواصلاح‌طلبی» است و اصلاح‌طلبان جوان بایستی اهداف اصیل اصلاح‌طلبی را دنبال کنند اما در این راه قائل به اصلاح راهکارها باشند.