به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۰:۳۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۱۷ ساعت ۱۱:۵۷
کد مطلب : ۴۸۵۳۸۷

روشی برای ذخیره گوشت تا ۱۵ سال

روشی برای ذخیره گوشت تا ۱۵ سال
گروه علمی: «الکساندره پلمارد»، از ‌نسل ششم خانواده کشاورز، پرورش‌دهنده و قصابی در روستای پلمارد فرانسه است که از سال ۱۸۴۶ تاکنون در کار تجارت گوشت هستند. گوشت‌های تولیدی این خانواده از دهه ۱۹۹۰  به‌دلیل ابداع روش خاص تولید که پدربزرگ و پدر این خانواده روستایی به‌کار گرفتند، شهرت بالایی کسب کرد.

به گزارش خبرآنلاین، در روش ابداعی این خانواده، گوشت در محیط سرد منفی ۴۳ درجه سلسیوس آزمایشگاه پیشرفته مزرعه‌ سنت میهیل قرار گرفته و در همان حال با هوای سرد دارای سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت فریز می‌شود و اصطلاحا در حالت «خواب زمستانی» قرار می‌گیرد.  این روش از فرآوری گوشت باعث می‌شود کیفیت آن حداقل تا ۱۵ سال بدون افت باقی بماند. درضمن هرچه محیط پردازش گوشت سردتر و سرعت فریز کردن آن بیشتر باشد، گوشت سال‌های بیشتری باکیفیت می‌ماند.

قیمت گوشت‌های ۱۵ ساله این دامدار بسیار بالاست و مثلا، هر کیلوگرم استیک دنده آن ۳۲۰۰ دلارست.این گوشت میان رستوران‌دارهای فرانسه طرفداران بسیاری دارد تا جایی‌که برای تهیه آن از ماه‌ها قبل در صف انتظار باقی می‌مانند. اما «پلمارد» گوشت خود را فقط به رستوران‌دارهای مطمئنی که ظرافت‌های استفاده از این گوشت را بدانند می‌فروشد.
برچسب ها: گوشت
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها