به گزارش ایلنا،علی محمد نمازی درباره اولویتهای دولت چهاردهم، اظهار کرد: با صحبتهای پزشکیان در مجلس شورای اسلامی مشخص شد که کابینه او کابینه نظام است و او با رهبر انقلاب برای چینش کابینه هماهنگ است و به همین دلیل هم از مجلس رای بالایی گرفت و همه وزرای او رای اعتماد گرفتند. این کابینه، کابینه یک گروه سیاسی نیست که اگر شکست بخورد، مثلا اصلاح طلبان شکست میخورند بلکه این کابینه، کابینه کل نظام است و باید موفق شود.
به گزارش ایسنا، وی در ادامه با بیان اینکه رئیس جمهور وعده اجرای سیاستهای کلی نظام، سند چشم انداز، برنامه هفتم توسعه و قانون بودجه را داده است، تصریح کرد: سیاستهای کلی و سند چشم انداز برنامه نیستند، ولی برنامه هفتم توسعه بر اساس این سیاستها و سند نوشته شده است و پزشکیان باید این برنامه را اجرا کند؛ البته معتقدم که اهداف آرمانی برای برنامه هفتم در نظر گرفته شده و مثلا رشد هشت درصدی با شرایط موجود قابل تحقق نیست.
این فعال سیاسی بیان کرد: تغییر وضع موجود، برچیده شدن تحریمها و حل مشکلات از طریق مذاکره از شعارهای رئیس جمهور بوده است که البته ایجاد تغییر در این زمینهها کار سختی است. کشور به بهبود روبط بین المللی، احیای برجام، پیوستن به FATF نیاز دارد و باید دولت برای همه این موارد برنامه داشته باشد.
نمازی خاطرنشان کرد: پیشنهاد من است که رئیس جمهور با هماهنگی با رهبر انقلاب و سایر قوا و نهادهای نظام، مشکلات اساسی کشور را اولویت بندی کرده و برای هر کدام راه حل اجرایی تعریف کرده و بر اساس آن برنامه به پیش برود. به نظر من مشکلات معیشتی، تامین بودجه عمرانی کشور، به روز نبودن زیرساخت ها، مشکلات فرهنگی و آموزشی، همسان سازی حقوق ها، ناترازی ها، مشکل فیلترینگ و فربه بودن دولت از مهمترین مشکلات کشور است.
وی ادامه داد: برای حل مشکلات معیشتی به سرمایه گذاری و تامین منابع نیاز داریم. صادرات کالا و خدمات از جمله نفت و محصولات نفتی نیاز کشور است، ولی برای بازگشت ارز حاصل از صادرات نیاز داریم که عضو FATF شویم. مشکل تحریمها هم باید حل شود. از سویی برای ایجاد اشتغال باید منابع عمرانی افزایش یابد. زیرساختهای کشور به روز نشده و جوابگوی شرایط فعلی کشور نیست. اگر تحریمها رفع شود، گمان نکنم بیش از ۳ میلیون بشکه در روز بتوانیم استخراج کنیم در حالیکه نیاز داریم این عدد به ۱۰ میلیون بشکه برسد. به همین دلیل باید زیرساختهای ما بهروز شود.
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی افزود: آموزش و پرورش شرایط مناسبی ندارد. مطالبات فرهنگیان باید برآورده شود و کیفیت آموزش در مدارس دولتی باید ارتقا یابد. همسان سازی حقوقها باید انجام شود تا هر روز شاهد اعتراضات صنفی نباشیم. ناترازیهای کشور از جمله در سوخت، انرژی و هزینهها و درآمدهای خانوارها باید رفع شود. دولت باید لاغر شده و کار را به بخش خصوصی واگذار کند. رفع فیلترینگ هم یکی از وعدههای دولت و مطالبات جامعه است که باید انجام شود، زیرا این مساله بر کسب و کار مردم در فضای مجازی تاثیر گذاشته و هزینههای زیادی به آنها تحمیل میکند.
وی در پایان گفت: این مشکلات باید اولویت بندی شده و دولت هماهنگ با سایر نهادهای نظام، برنامه عملیاتی تهیه کرده و گام به گام این برنامهها را جلو ببرد تا شاهد کاهش مشکلات کشور باشیم.