رییس جمهور در دیدار جمعی از علما و روحانیون:
امید به زندگی بین مردم بیشتر شده است
5 مرداد 1393 ساعت 0:32
گروه سياسي: رییس جمهور با اشاره به افزایش روحیه امید به زندگی در مردم و روحیه امید دولتمردان برای حل مشکلات، طی حدود یکسال گذشته ، اظهارداشت: دولت در یازده ماه گذشته با هدایتهای مقام معظم رهبری، در بخشهای اقتصاد، سیاست داخلی، سیاست خارجی، مسایل فرهنگی، اجتماعی و امنیتی، گامهای رو به جلو و امیدبخشی را در کنار دو قوه دیگر برداشته است.
حجت الاسلام دکتر حسن روحانی روز شنبه در دیدار و ضیافت افطار جمعی از علما و روحانیون با بیان اینکه روحانیت معظم و علمایی که در حوزههای علمیه تربیت شدهاند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بار سنگین و سختتری را بر دوش دارند، گفت: اگر پیش از انقلاب، تبلیغ دین و حل معضلات مردم به عنوان دو رسالت سنگین روحانیت محسوب میشد، امروز اداره کشور و حمایت از حاکمیت و حکومت به عنوان بار سنگین و بزرگی است که بر دوش روحانیت قرار گرفته است.
رییس جمهوری اظهار داشت: در رأس دستگاه اجرایی حکومت اسلامی ایران ، یک فرد روحانی یا یک غیر روحانی باشد فرقی ندارد، از نگاه مردم بار مسئولیت این حکومت بر دوش روحانیت است. در راس نظام اسلامی ایران، ولایت فقیه به عنوان بالاترین مقام قرار دارد و همه قوانین این کشور با تایید شورای نگهبان تصویب و اجرایی می شوند و نیز همه انتخابات با نظارت این شورا برگزار می شوند، بنابراین بار رسالت اداره کشور بر دوش روحانیت است و همه باید دست به دست هم دهیم، تا از معضلات و مشکلات موجود عبور کنیم.
رییس جمهوری خاطر نشان کرد: به عنوان کسی که در این ۱۱ ماه گذشته مسئولیت اجرایی کشور را بر دوش داشتم صراحتاً اعلام میکنم که طبق نظر سنجیها، امید به زندگی بین مردم نه تنها کم نشده بلکه بیشتر شده است. دکتر روحانی در بخش دیگری از اظهارات خود به موضوع مقاومت مردم غزه اشاره کرد و گفت: ایستادگی مردم فلسطین و غزه یکی از آثار و برکات انقلاب اسلامی و نفسهای گرم حضرت امام(ره) و هدایتهای مقام معظم رهبری است.
رییس جمهوری اضافه کرد: در مدت ۲۰ روزی که به طور مداوم بر سر مردم غزه آتش ریخته میشد، برای اولین بار، پایتخت رژیم صهیونیستی زیر ضربات موشک های مردم مسلمان غزه قرار گرفته است و برای اولین بار فرودگاه بن گورین تعطیل و پرواز هواپیماها قطع شد و همچنین برای اولین بار بیش از ۴ میلیون جمعیت آن بخاطر اینکه خود را از موشکها حفظ کند، به زیر زمین رفتند.
دکتر روحانی گفت: امروز همه اطلاعات موجود حاکی از آن است که مردم غزه با این همه کشته و مجروحی که دادهاند از لحاظ روحیه با روز اول هیچ تفاوتی نکردهاند و این روحیه ایستادگی و مقاومت به این معنا است که در سایه فرهنگ اسلام و انقلاب اسلامی میتوانیم با اتحاد و یکپارچکی از همه مشکلات عبور کنیم.
در ابتدای این مراسم جمعی از علما و روحانیون در سخنانی به بیان دیدگاههای خود پرداختند. آیتالله مقتدایی عضو مجلس خبرگان رهبری و رییس شورای عالی حوزههای علمیه با تقدیر از ارتباط رییس جمهوری با علما و روحانیت، شکرگزاری از نعمت، امنیت و آرامش در کشور را متذکر شد و گفت: امنیت موجود در کشور از برکت نظام جمهوری اسلامی است و امروز نظام ما به فضل الهی در جهان میدرخشد و در قلوب مردم جهان جای دارد. همه باید توجه داشته باشیم که جمهوری اسلامی ایران به واسطه اسلامیت، این جایگاه والا را در جهان پیدا کرده است.
رییس شورای عالی حوزههای علمیه افزود: امروز وظیفه ما این است که اسلامیت نظام راحفظ کرده و از آن صیانت کنیم واستوانههای علمی نگهدارنده این اسلامیت ، علما هستند .حمایت از روحانیت و حفظ جایگاه آنان، اسلامیت و معنویت نظام جمهوری اسلامی ایران را تضمین میکند. وی افزود: دکتر روحانی انصافاً و به تمام معنا روحانی است و در بین روسای جمهوری که داشتیم ایشان ارتباط بیشتر و برجسته ای با علما و روحانیت داشتهاند و پس از انتخابشان شادی فوقالعادهای در حوزهها به چشم میخورد. حتی مراجع بزرگوار از آن اظهار خرسندی میکردند و میفرمودند که موضعگیریهای ایشان مناسب بوده و ما آن را تایید میکنیم و این انتظار را داریم که ارتباط شان را با مراجع و حوزهها حفظ و تقویت کنند.
حجتالاسلام تقوی رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نیز گفت: همه ائمه جمعه به تبعیت از مقام معظم رهبری از دولت حمایت می کنند، البته نقد منصفانه و دفاع واقع بینانه از سرفصل های سیاست های ائمه جمعه است. وی افزود: از عمق جان امیدواریم که دولت آقای روحانی موفق باشد چرا که آن را موفقیت نظام می دانیم و از آنجا که رییس دولت تربیت شده حوزه است موفقیت این دولت به نوعی تقویت روحانیت نیز محسوب می شود.
حجتالاسلام تقوی توجه به موضوع فرهنگ را مورد تاکید قرار داد و گفت: از رییس جمهور محترم تقاضا داریم به اصحاب فرهنگ در دولت توصیه کنند که به مواضع و تذکرات مقام معظم رهبری در خصوص فرهنگ، توجه داشته باشند و از دولت انتظار داریم که وارد حاشیه سازی های برخی رسانه ها نشوند.
حجتالاسلام فیرحی نیز گفت: پیشنهاد دارم همچنان که ریاست جمهوری در تمام حوزههای تخصصی شورای اختصاصی دارند، به موازات آن شورایی تخصصی و همه جانبه مربوط به شورای مشاوران مذهبی داشته باشد که بتواند موضوعات مذهبی را با دقت بیشتری مورد بررسی قرار دهد. اگر چنین شورای شکل بگیرد، به نظر میرسد امکان به روز کردن دیدگاهها در این زمینه بیشتر خواهد بود و رییس جمهوری در موضعگیریهای خود تنها نخواهد بود.
در ادامه حجت الاسلام شجاعی از وعاظ شهر تهران موضوع امید و توکل به خدا را مورد تأکید قرار داد و گفت: تمام مراحل عالی معنوی و روحانی اسلامی و تربیتی ما بر مبنای امید و توکل به خدا استوار شده است و با امید به خدا می توانیم تمام مشکلات خود را پشت سر بگذاریم و از خدای متعال میخواهم که رییس جمهوری عزیزمان را که در کسوت روحانیت هستند در تمامی مشکلات پیش رو به لطف خود یاری کند. در پایان این مراسم حاضران نماز مغرب و عشاء را به امامت حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی اقامه و روزه خود را همراه با رییس جمهور افطار کردند.
کد مطلب: 49541