معرفی انواع فر پیتزا فست فودی بر اساس نیاز و بودجه شما
20 آبان 1403 ساعت 13:10
گروه کسب و کار: اگر در حال راهاندازی یک پیتزا فروشی هستید، خرید فر پیتزا و انتخاب بهترین نوع آن، مهمترین سرمایهگذاری است که باید انجام دهید. در صنعت فستفود، انتخاب فر پیتزای مناسب تاثیر قابلتوجهی بر سرعت، کیفیت و رضایت مشتریان خواهد داشت. باتوجهبه تنوع فراوان فرهای پیتزا، مانند فرهای ریلی نقالهای، صندوقی و آجری، هرکدام با ویژگیها و مزایای خاصشان، نیازهای مختلفی از یک آشپزخانه فستفود را برآورده میکنند. برای کمک به شما در خرید آگاهانه، به معرفی انواع فر پیتزا و ویژگیهای آنها میپردازیم. برای آشنایی با محبوبترین فرهای پیتزا صنعتی برای تهیه پیتزا با سرعت بالا و در حجم انبوه، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
فر پیتزا ریلی؛ انتخاب مناسب فستفودها برای پخت پیتزا در حجم انبوه
فرهای پیتزا ریلی بهترین گزینه در محیطهایی هستند که کارایی بالاترین اولویت را دارد. این فر یکی از نمونههای صنعتی کارآمد این محصول است که بهطور خاص برای پخت انبوه پیتزا به کار میرود. استفاده از فر پیتزا ریلی به دلیل قابلیت تولید سریع و یکنواخت پیتزا، بهویژه در رستورانها و فستفودها بسیار محبوب است. در این نوع فر، پیتزاها روی یک نوار نقاله قرار میگیرند و بهطور مداوم از طریق یک سیستم حرارتی پخته میشوند. فرهای ریلی معمولا مجهز به تنظیمات دقیق دما و زمان پخت هستند. این ویژگی باعث میشود فر پیتزا ریلی برای پخت انواع مختلف پیتزا و پخت سایر غذاها مانند لازانیا مناسب باشد. همچنین در برخی از مدلها با چیدمان تا چهار فر نقاله روی یکدیگر، ظرفیت تولید به نحو قابلتوجهی افزایش مییابد. ظرفیت تولید فرهای پیتزا ریلی بهطور معمول، تعداد 100 پیتزا در یک ساعت است. زمان پخت یک پیتزا در این فرها بین چهار تا پنج دقیقه تخمین زده میشود.
در فر پیتزا ریلی، نوار نقاله وظیفه انتقال پیتزاها از نقطه ورودی به خروجی را برعهده دارد. این نوار بهصورت مداوم عمل میکند و امکان پخت همزمان چندین پیتزا را فراهم میآورد. انواع فر پیتزا صنعتی ریلی به سیستمهای حرارتی برقی یا گازی مجهز هستند که حرارت را بهصورت یکنواخت توزیع میکنند. این سیستمها شامل المنتهای حرارتی یا مشعلهایی هستند که به تنظیم دما کمک میکنند و ممکن است در بالا و پایین فر قرار داشته باشند.
انواع فر پیتزا ریلی؛ انتخاب فر مناسب براساس نوع انرژی مصرفی
فر پیتزا ریلی، یکی از انواع فر پیتزا صنعتی است که بهویژه برای تولید انبوه پیتزا در رستورانها و فست فودها به کار میرود. ویژگی خاص این فر، طراحی یک نوار نقاله است که پیتزاها را بهصورت مداوم از ورودی به خروجی منتقل میکند. این طراحی به افزایش کارایی و کاهش زمان پخت کمک میکند. این فرها معمولا با قابلیت تنظیم دما و سرعت نوار نقاله ارائه میشوند. این ویژگی به آشپزان این امکان را میدهد که سطح پخت و کرانچی بودن پیتزاها را کنترل کنند. این موارد، ویژگی مشترک میان انواع فر پیتزا ریلی است. ولی برخی مدلهای این فر در نوع انرژی مصرفی و نحوه عملکرد با هم تفاوتهایی دارند که در ادامه با آنها آشنا میشویم:
• فر پیتزا ریلی برقی: این فرها با استفاده از انرژی الکتریکی کار میکنند و برای مکانهایی که نیاز به انعطافپذیری و راحتی در استفاده دارند، ایدهآل هستند. فرهای ریلی پیتزا از نوع برقی، کنترلهای دیجیتال دارند که باعث میشوند، دقت تنظیم دما و زمان پخت بالا بیشتر شود.
• فرهای ریلی گازی: این نوع فرها از گاز طبیعی یا پروپان برای تولید حرارت استفاده میکنند و بهطور معمول صرف انرژی در آنها نسبت به مدلهای برقی کمتر است. فر پیتزا ریلی گازی معمولا سریعتر گرم میشود و برای پخت پیتزاهای بزرگ و با حجم بالا مناسب است.
• فرهای ریلی با عملکرد ترکیبی: برخی از فرهای ریلی از هر دو منبع انرژی، یعنی الکتریکی و گازی، بهره میبرند. این فرها به پخت بهتر و سریعتر پیتزاها کمک میکنند و به راحتی با نیازهای متغیر یک رستوران تطبیق مییابند.
انواع فر پیتزا ریلی به دلیل طراحی کارآمد و سرعت بالای پخت، بهویژه در رستورانها و فست فودها محبوبیت بالایی دارند و به تولید همزمان چندین پیتزا با کیفیت بالا کمک میکنند.
فر صندوقی پیتزا؛ انتخاب مناسب برای تهیه پیتزا با خمیر ترد و حفظ تازگی مواد
فرهای پیتزا صندوقی بهخاطر تواناییشان در تولید پیتزاهایی با پوسته ترد و حفظ رطوبت داخلی خمیر و مواد پیتزا شناخته شده هستند. بهدلیل اینکه سطوح داغ این فرها بهطور مستقیم پوسته پیتزا را گرم میکنند، خمیر بدون سوختگی رویه، بهطور کامل پخته میشود. این فرها برای پخت پیتزا بسیار ایدهآل هستند و از ترکیب گرمای تابشی و انتقال گرما برای پخت یکنواخت و کارآمد پیتزاها استفاده میکنند.
گرمای تابشی منبع اصلی پخت در فر صندوقی پیتزا است. سطح سنگی یا سرامیکی فر، گرما را جذب میکند و در خود نگه میدارد؛ سپس این گرما بهطور مستقیم به پوسته پیتزا منتقل میشود. این گرمای تابشی به ایجاد پوستهای ترد و پختهشده بهطور یکنواخت کمک میکند و طعم خاص فرهای آجری را به پیتزا میدهد. انتقال گرما نیز عنصر مهمی در فرآیند پخت فر پیتزا صندوقی است. هنگامی که پیتزا روی سطح داغ فر قرار میگیرد، گرما از سطح به زیر پیتزا منتقل میشود و اطمینان حاصل میکند که پوسته بهطور یکنواخت و کامل پخته شود. اگر علاقهمند به تهیه این نوع فر پیتزا هستید، مشخصات و قیمت انواع فر پیتزا صندوقی از برندهای مختلف را میتوانید در فروشگاه اینترنتی لوازم فست فود مشاهده کرده و بعد از انتخاب گزینه موردنظرتان نسبت به خرید آن اقدام کنید.
با فر صندوقی پیتزا در هر ساعت 50 پیتزا بپزید
بهطور متوسط، هر سطح از این فرها چهار تا شش پیتزا را در خود جای میدهند و در هر ساعت 50 پیتزا آماده میکنند. زمان پخت بین شش تا هشت دقیقه متغیر است. در صورتیکه از فر صندوقی برای پخت پیتزا استفاده میکنید، مهم است که کارکنان در حین پخت بر پیتزاها نظارت داشته باشند و آنها را جابهجا کنند. ابعاد این فرها از 100 تا 180 فوت مکعب متغیر است و یکی از انواع فر پیتزا کوچک محسوب میشود. فر پیتزا صندوقی برای پیتزا فروشیهایی با اندازه متوسط ایدهآل هستند.
بهطور کلی خرید فر پیتزا صندوقی صنعتی یک سرمایهگذاری عالی در بلندمدت است؛ زیرا این فرها سالها دوام میآورند و ارزش فروش مجددشان را حفظ میکنند. همچنین این فرها چند منظوره هستند و از آنها برای پخت سایر آیتمهای منوی فستفودها یا رستورانها استفاده کرد. از آنجاییکه این فرها هیچ قطعه متحرکی ندارند، بهندرت نیاز به تعمیرات حرفهای پیدا میکنند.
فر تنوری پیتزا یا فر پیتزا آجری؛ بهترین انتخاب برای پیتزا ناپولیتن
فر تنوری یکی از انواع فر پیتزا ایتالیایی است. این فرها بهگونهای طراحی شدهاند که پیتزاها را بهطور یکنواخت بپزند و گرما را در حین پخت به دور پیتزا گردش دهند. این فرآیند که بهعنوان گرمای تابشی شناخته میشود، پیتزاها را از هر طرف بهطور همزمان میپزد و پوسته و رویهای کاملا پخته ایجاد میکند. فرآیند گرم کردن در یک فر پیتزا آجری با روشن کردن آتش درون فر آغاز میشود.
در انواع فر پیتزا تنوری، چوب معمولا بهعنوان منبع سوخت استفاده میشود؛ زیرا به سرعت دمای بالا را تامین میکند و طعم دودی خاصی به پیتزا میدهد. آتش، آجرهای داخل فر را گرم میکند و آنها سپس گرما را در سرتاسر اتاق پخت پخش میکنند. در حین سوختن آتش، آجرها گرما را جذب میکنند و به دمای بالا (371 تا 482 درجه سلسیوس) میرسند. این گرمای شدید برای ایجاد پوسته ترد و رویههای حبابی که پیتزاهای ناپولیتن به آن معروف هستند، ضروری است. این دمای بالا همچنین باعث میشود که پیتزاها به سرعت و در عرض چند دقیقه پخته شوند. در اکثر فرهای پیتزا آجری میتوان همزمان 10 تا 12 پیتزا را پخت.
انتخاب بهترین فر پیتزا؛ گام موثر برای موفقیت کسبوکارتان
در این مقاله انواع فر پیتزا را به شما معرفی کردیم. همچنین به بررسی ویژگیهای خاص هر مدل مانند ظرفیت و سرعت پخت و نحوه پخت پیتزا در آنها پرداختیم. بررسی ویژگیهای هر مدل از جمله ظرفیت، سرعت پخت و کیفیت نهایی پیتزا نشان داد که هر فر برای محیط خاصی مناسب خواهد بود و نیازهای متفاوتی را برآورده میکند. از فرهای سریع و کارآمد ریلی و نقالهای گرفته تا فرهای صندوقی با طعمسازی اصیل، هر کدام مزایا و چالشهای خود را دارند. با در نظر گرفتن نیازهای عملیاتی و نیازهای مالیتان میتوانید بهترین فر پیتزا صنعتی را برای کسبوکارتان انتخاب کنید. برای دریافت مشاورههای تخصصی و بهرهمندی از نظرات کارشناسان برای انتخاب بهترین فر پیتزا براساس نیازها و بودجهتان حتما به یک فروشگاه تخصصی تجهیزات آشپزخانه صنعتی مراجعه کنید.
کد مطلب: 500460