چرا هنوز زنان و مردان کنار هم مي نشينند؟!
14 مرداد 1393 ساعت 18:06
گروه سياسي: فرمانده سپاه تهران با بیان اینکه "امر به معروف و نهی از منکر راهگشای مشکلات است"، گفت: معنایی ندارد که خواهران و برادران در محیط کار در کنار یکدیگر بنشینند و پردههای حیا را کنار بزنند.
به گزارش ایسنا، سردار محسن کاظمینی در همایش زن، جامعه، تعالی، با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی بویژه شهدای زن که در جامعه آماری شهدای نظام اسلامی 4 هزار و 363 شهید و قریب به 5 هزار جانباز تقدیم انقلاب کردهاند، گفت: نباید تاریخ گذشته خود و نقش زنان در آن را فراموش کنیم. وی افزود: قبل از انقلاب کمتر از 10 درصد از زنان تحصیلات ابتدایی خواندن و نوشتن و کمتر از پنج درصد از زنان در سراسر کشور در آموزشهای عالی حضور داشتند و فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری بسیار کم بود اما با پیروزی انقلاب اسلامی و اهتمام و تاکید امام راحل و رهبر انقلاب بر این امر امروز میبینیم که قریب به 50 درصد فارغالتحصیلان در مقطع کارشناسی و 30 درصد در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را خواهران تشکیل میدهند و این نشاندهنده آن است که حضور زنان در جامعه به مراتب بیشتر از گذشته است. فرمانده سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ ادامه داد: دشمنان ما در ابتدای انقلاب دائم تبلیغ میکردند که انقلاب اسلامی مانع حضور زنان در جامعه میشوند اما امروز به لطف خدا در بین جامعه، زنان فرهیخته متعددی وجود دارند که در عرصههای مختلف حرفهای فراوانی برای گفتن دارند.
کاظمینی با تاکید بر اینکه "در کنار این حضور زنان در جامعه باید به مسائل شرعی آن نیز توجه ویژهای داشت"، خاطرنشان کرد: اگر به مسائل شرعی و اعتقادی نسبت به حضور زنان توجه نشود این فرصت و نقش تأثیرگذار زنان در اقشار مختلف به تهدیدات فراوانی در جامعه تبدیل میشود. جامعهای که امت اسلامی را تشکیل میدهد اساسش خانواده است و زنان در خانواده و در تربیت فرزندان نقش تأثیرگذاری دارند و اگر به دنبال آن هستید که آینده در دست نیروهای انقلابی قرار بگیرد باید فرزندان به درستی در خانواده تربیت شوند و این وظیفه برعهده مادران است. وی با بیان اینکه "آمار طلاق در بین کسانی که شاغل هستند آمار کمی نیست و این نگرانکننده است"، تصریح کرد: نگرانی دیگری که وجود دارد این است که این خانوادهها بین یک تا دو فرزند در جامعه دارند و این فرزندان امروز با بنیان خانوادهای که متلاشی شده است مواجه شده و تکلیفشان برای آینده مشخص نیست. فرمانده سپاه تهران بزرگ افزود: مسأله دیگری که وجود دارد نارضایتی در عموم خانوادهها به دلیل اشتغال زنان در نهادها و سازمانهای مختلف است؛ معنای این سخن شرکت نکردن در جامعه نیست بلکه باید شیوه حضور زنان در جامعه با جامعه اسلامی به طور دقیق منطبق بشود و انتظار ما از بسیج این است که با حضور خود و امر به معروف و نهی از منکر و کمک به مدیران برای رفع و از بین بردن آسیبهای موجود نقشآفرینی کنند. با امر به معروف و نهی از منکر میتوان از مشکلات پیشگیری کرد و جامعه اسلامی را پیاده کرد.
کاظمینی با بیان اینکه "دولتهای گذشته مانع از تشکیل وزارتخانه امر به معروف و نهی از منکر شدند"، افزود: البته منظور نهادی که فقط دارای ساختار و سازوکار یک وزارتخانه باشد نیست بلکه نهادی است که این واجب فراموش شده را از افراد مختلف مطالبه کند. وی با تاکید بر اینکه "باید با همت همه بسیجیان، امر به معروف و نهی از منکر را که یک واجب فراموش شده است، عملیاتی و به مدیران برای اجرای آن کمک کنیم"، اظهار کرد: اگر به این موضوع توجه ویژه شود مسلماً تأثیر آن بیشتر از تأثیر جامعه زنان در پیروزی انقلاب اسلامی خواهد بود و به عنوان یک کشور نمونه که با حجاب و عفت در عرصههای مختلف سیاسی و اجتماعی و اقتصادی حضور داشته نقش خود را ایفا کنند.
فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ با بیان اینکه "باید به مسأله زنان از دو بعد حضور و قوانین اسلامی نگاه کرد"، گفت: چرا باید بعد از 35 سال یکی از سازمانهای ما بیان کند که میخواهیم تفکیک جنسیتی را رعایت کنیم و یک عده هم ناراحت شوند و علیه این طرح موضع بگیرند؟ چرا سازمانها و نهادهای دیگر از این حرکت استقبال نکردند؟ وی در همین زمینه افزود: چرا هنوز در ادارات و سازمانهای ما زن و مرد باید در کنار هم نشسته باشند و هیچ معنایی ندارد که این افراد از صبح با یکدیگر بگویند و بخندند و پردههای حیا را کنار بزنند؟ باید در تمام سازمانها و نهادها تفکیک جنسیتی رخ دهد. میشود که در سازمانها و نهادها و مجموعههای دولتی و غیردولتی زنان حضور داشته باشند و در مقابل مفاسد آن را به صفر رساند و این شدنی است.
کاظمینی ادامه داد: چرا ما تا به حال نتوانستیم فیلمهایی که زنان مسلمان ما در طول تاریخ و در دوران انقلاب عزمت و شجاعت از خود نشان دادند را خوب ارائه دهیم و بیان کنیم که میشود زنان هم در مدیریت و هم در صحنههای مختلف با تدبیر شجاعت و لطف عفاف و حجاب حضور مؤثر داشته باشند؟ این دغدغه حضرت آقاست. وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: سازمان بسیج بنا دارد از طریق حلقههای صالحین جلسات و اطلاعرسانی با شیوه امر به معروف و نهی از منکر به آسیبهایی که ماهواره در جامعه دارد بپردازد و از همه محافل استفاده شود تا سرعت فراگیری ماهواره کم شده و آنهایی که ماهواره دارند به این مسأله پی ببرند که با حضور ماهواره در خانه آینده فرزندان خود را تباه میکنند.
کد مطلب: 50376