دریافت لینک صفحه با کد QR
اشرف بروجردی: سهمخواهان برای یک دستمال قیصریه را به آتش نکشند
قانون عفاف و حجاب برای تضعیف دولت است
15 آذر 1403 ساعت 10:44
گروه سیاسی: یک فعال سیاسی اصلاحطلب با بیان اینکه قانون عفاف و حجاب برای تضعیف دولت و تحقیر ملت است، گفت: روز گذشته آقای محقق داماد نامه ای را برای مراجع نوشتند. ما انتظارمان از مراجع این است که در این زمینه فتوا صادر کنند نه اینکه فقط اظهارنظر کنند و اعلام کنند که این کار خلاف است و این کار بد است و انجام ندهید. مراجع درباره این لایحه فتوا صادر کنند و بگویند اجرای این قانون حرمت دارد و حرمت آن تحقیر ملت است. حرمت آن تضعیف دین و آیین است حرمت آن این است که از اسلام یک چهره مخدوشی در اذهان جوانان ایجاد شود که فاتحه دین و دینداری در مملکت خوانده شود.
به گزارش ایلنا، اشرف بروجردی فعال سیاسی اصلاحطلب در واکنش به احتمال ابلاغ قانون جدید عفاف و حجاب گفت: هم صدایی آقای قالیباف و برخی دیگر به اصطلاح نشانگر این است که در پس پرده یک تصمیمی گرفته شده که آقای پزشکیان را زمین بزنند و با آقای پزشکیان بازی شود. خودشان هم میدانند که این قانون محال است که در جامعه اجرا شود چراکه اجرای آن، تنش و تحول ایجاد میکند و واقعاً آدم نمیداند که اینها با چه گزینهای چنین تصمیمی را گرفتهاند و میخواهند این کار را بکنند.
در پس پرده یک تصمیم جمعی گرفته شده تا پزشکیان نتواند اهدافش را پیش ببرد
وی ادامه داد: این مسئله اگر کینه فردی است یا اگر برای تضعیف دولت است یا اینکه تحقیر ملت، هر چه میخواهید اسم آن را بگذارید؛ ولی واقعیت این است که به نظر من در پس پرده یک تصمیم جمعی گرفته شده برای اینکه کاری کنند تا علیرغم اینکه آقای پزشکیان به اصطلاح بر همدلی و هم آوایی تاکید دارد و در کنار هم بودن را جزو شعارهای خودشان قرار دادهاند، نتواند خواستهها و اهدافش را پیش ببرد.
این فعال سیاسی با اشاره به انتصابات در دولت گفت: بسیاری از انتخابهای رییسجمهور از بین کسانی است که به اصطلاح وجهه اصلاحطلبی ندارند اما ایشان فکر میکند که باید در این وادی حرکت کرد در نتیجه حتی ندای این طرف را هم خیلی گوش ندادهاند. به هر حال من فکر میکنم که این کار راه به جایی نمیبرد و این قانون هم محقق نمیشود.
انتظار داریم مراجع برای حفظ حرمت دین، فتوا صادر کنند
وی با اشاره به نامه محقق داماد به مراجع گفت: آقای محقق داماد نامهای را برای مراجع نوشتند. ما انتظارمان از مراجع این است که در این زمینه فتوا صادر کنند نه اینکه فقط اظهارنظر کنند و اعلام کنند که این کار خلاف است و این کار بد است و انجام ندهید. مراجع درباره این لایحه، فتوا صادر کنند و بگویند اجرای این قانون حرمت دارد و حرمت آن تحقیر ملت است. حرمت آن تضعیف دین و آیین است. حرمت آن این است که از اسلام یک چهره مخدوشی در اذهان جوانان ایجاد شود که فاتحه دین و دینداری در مملکت خوانده شود.
بروجردی تصریح کرد: باید واقعاً کسانی پیشتاز شوند و قدم بردارند برای حل این موضوع. درباره این موضوع میبینیم که همه جا بحث میشود. بیانیههای مختلف صادر میشود و مطالبات فراوانی نیز وجود دارد حتی بحث بر این بوده است که بتوانند درخواست تجمع در این خصوص داشته باشند که البته ما میدانیم این درخواست عملی نخواهد شد، یعنی اجازه نمیدهند. اما واقعیت این است که اگر اجازه قانونی دهند خیلی بهتر از این است که فردا پس فردا علیه حاکمیت بخواهند شعار بدهند و باز هزینه ایجاد شود.
شخصا معتقدم دست خارجیها را میتوان پشت قصه قانون عفاف و حجاب دید
وی مدعی شد: وقتی میگویم پس این قصه و پشت پرده دامنهاش خیلی وسیع است به این دلیل است که پس پرده از ملاحظات بیرونی گرفته تا نقش بیگانگان در این ماجرا و آنهایی که واقعا دلشان در گروی تحقق خواستههای معاندان ایران است، این راه را پیش میبرند. وقتی نیروهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا و کشورهای مخالف ایران در خصوص لبنان و حزب الله علیرغم شهادت سید حسن نصرالله نتوانستند کاری بکنند حالا میخواهند بسیج شوند علیه ایران. از چه طریقی هم این کار را انجام میدهند؟ از بین مردم، از بین جامعه و از طریق داخل این کار را میکنند و همین باعث میشود که در جامعه تنش و وضعیت آشفتهای ایجاد شود.
سهمخواهان برای یک دستمال قیصریه را به آتش نکشند
این فعال سیاسی درباره اینکه باتوجه به این شرایط باید مسئولان ما هوشیار باشند و اگر فردی از حزب یا گروه آنها از سمتی کنار گذاشته شد وفاق را برهم نزنند و به اصطلاح برای یک دستمال قیصریه را به آتش نکشند، گفت: من فکر میکنم به اصطلاح اساس آن این است که اینان میدانند که برای چه این کار را میکنند اما مصالح کشور را در نظر نمیگیرند یعنی مسئله را به یک مسئله شخصی تبدیل کردهاند، برای اینکه بگویند ما حرفمان موثر است و ما هم در قدرتیم.
قرار نیست به خاطر عزل یک فرد از جایی، رئیس یک قوه اینطور شاخ و شانه بکشد
وی ادامه داد: به هر حال طبیعی است هر عزلی یک نصبی دارد و هر نصبی یک عزل اینطور نیست که حالا اگر فردی را از سمتی برداشتند که فکر میکنم از صندوق بازنشستگی عزل کردهاند، رئیس یک قوه به خاطرش بخواهد اینطور شاخ و شانه بکشد و نظامیگری کند.
آقایان فکر نکنند همه جا عرصه نظامیگری است
مردم میفهمند چه کسی با آنها چه بازی میکند
بروجردی گفت: ما می گفتیم که این آقایان بروند نظامیگریشان را بکنند چراکه در مسندهای دیگر هم وقتی مینشینند فکر میکنند همه جا عرصه نظامیگری است. در حالی که اینجا عرصه مردم است. مردم چوب و چماق نیستند، مردم سهمی دارند، درک دارند و شعور دارند. میفهمند که چه کسی با آنها چه بازی میکند.
کد مطلب: 504269
بهار نیوز
https://www.baharnews.ir