افزایش میزان خطرات برای نیروهای امدادرسان
30 آذر 1403 ساعت 11:54
گروه بین الملل: با افزایش درگیریهای مسلحانه در سراسر جهان، میزان خطرات برای نیروهای امدادرسان نیز بهطور قابلتوجهی افزایش یافته است. به گفته صلیب سرخ، در سال جاری نزدیک به ۳۰۰ امدادگر در جریان عملیاتها جان خود را از دست دادهاند.
بر اساس گزارش صلیب سرخ جهانی، در سال جاری میلادی تاکنون بیش از ۲۸۰ امدادگر در عملیات کمکرسانی در مناطق مختلف بحرانزده در جهان، کشته شدهاند.
در همین حال گردا هاسلفلد، رئیس صلیب سرخ آلمان به روزنامه "آگسبورگر آلگماینه" گفت که "مأموریتهای امدادی در مناطق جنگی و بحرانزده، روزبهروز خطرناکتر میشوند."
او تاکید کرد: «دلیل اصلی این وضعیت، افزایش چشمگیر درگیریهای مسلحانه در جهان است. ما در ابتدای قرن جدید میلادی، حدود ۲۰ درگیری مسلحانه در جهان داشتیم، اما این تعداد امروز به ۱۲۰ مورد رسیده است.»
بنا بر این گزارش، بسیاری از قربانیان، اعضای نیروهای محلی صلیب سرخ بودهاند. رئیس صلیب سرخ آلمان در اینباره توضیح داد: «برخلاف امدادگران بینالمللی، امدادگران محلی نمیتوانند بگویند که ما به دلیل خطر بالا، منطقه را ترک میکنیم. آنها در مناطق بحرانی زندگی میکنند و در همانجا نیز فعالیت دارند.»
هاسلفلد ادامه داد: «مناطقی مانند اوکراین و خاورمیانه در مرکز توجه قرار دارند. با این حال، فعالیتهای صلیب سرخ محدود به این مناطق نیست. ما در حدود ۵۰ کشور فعالیت داریم، از جمله در مناطقی که بهعنوان مناطق بحرانی فراموششده محسوب میشوند، مانند سودان. در این کشور مردم در شرایطی فاجعهبار و غیرقابلتصور به سر میبرند.»
رئیس صلیب سرخ آلمان نیز گفت که میزان بودجه دولت آلمان در حفاظت از مردم در برابر بحرانها، "ناکافی" است.
هاسلفلد اشاره کرد: "ما از سالها پیش از دولت آلمان خواستهایم حداقل ۰.۵ درصد از کُل بودجه دولت را به امور مربوط به حفاظت از مردم اختصاص دهد. اما دولت به جای ۲.۴ میلیارد یورو مورد نیاز، فقط حدود۶۰۰ میلیون یورو سرمایهگذاری میکند.»
به گفته هاسلفلد، آلمان در بسیاری از مناطق برای مقابله با بحرانها و بلایای طبیعی "بهخوبی آماده نیست." او در این مورد بر نیاز به "ایجاد شهرکهای چادری متحرک" تأکید کرد که از طریق آن، در مواقع وقوع بحران به مردم سرپناه داده شود.
کد مطلب: 506151