فرزندان ما کجا هستند؟
9 دی 1403 ساعت 17:12
گروه بین الملل: در مرکز دمشق، دهها تن از بستگان سوریهای مفقود شده گرد هم آمدند و خواستار مشخص شدن عزیزان خود شدند.
به گزارش فرارو، این تجمع پس از آزادی صدها تن از زندانهای سوریه در حدود سه هفته پیش و در پی سقوط حکومت بشار اسد، رئیس جمهور پیشین این کشور برگزار شد، اما هنوز از سرنوشت بسیاری از مفقودین اطلاعی در دست نیست.
وفا، دختر علی مصطفی ازجمله شرکت کنندگان در این تجمع بود. وی تاکید کرد که بستگان تا زمانی که حقیقت کامل را در مورد آنچه بر سر افراد ناپدید شده ندانند دست از جستوجو بر نمیدارند.
او گفت: ما امروز اینجا هستیم، خانوادههای مفقودین و بازداشتشدگان از خارج و داخل سوریه آمدهایم تا تأیید کنیم که تحقیقات ما ادامه دارد و ما چیزی کمتر از دانستن همه جزئیات را نمیپذیریم.
مرح علاوی، مادر مرد جوانی که در سال ۲۰۱۲ در ۱۸ سالگی دستگیر شد، از درد و رنج خود تعریف کرد و گفت: من دیدم که چگونه او را شکنجه کردند و در قفس گذاشتند آنها ناپدید شدند و من از تمام دنیا میخواهم بدانند پسرم ۱۲ سال است که ناپدید شده است.
علاوی از جامعه جهانی خواست تا برای دستیابی به حقیقت کمک کنند و خاطرنشان کرد که رنج خانوادهها در غیاب هرگونه اطلاعاتی در مورد فرزندان آنها که بازداشت شدهاند ادامه دارد.
در سال ۲۰۲۳، سازمان ملل متحد یک نهاد مستقل برای تحقیق در مورد سرنوشت بیش از ۱۳۰۰۰۰ نفر که در جریان درگیریهای سوریه مفقود شده بودند، تشکیل داد. این کمیسیون با توجه به افزایش گزارشها از شرایط سخت و شکنجه سیستماتیک در زندانهای سوریه، بر جمع آوری شواهد و پیگیری موارد گزارش شده تمرکز میکند.
سازمانهای حقوق بشر میگویند که حکومت بشار اسد به همراه پدرش حافظ اسد، روشهای سرکوبگرانه خشن را در داخل زندانها در پیش گرفتند. گزارشها حاکی از شکنجه سیستماتیک و اعدامهای مخفیانه در بیش از ۲۰ مرکز که توسط اطلاعات سوریه اداره میشود، علاوه بر سایتهای دیگر، میباشد.
زندانیان سابق و گروههای حقوق بشری تاکید میکنند که افشای حقیقت تنها راه تحقق عدالت برای خانوادههای مفقودین و پایان سالهای رنج و انتظار است.
مقامات جدید در سوریه به رهبری هیئت تحریر الشام تعهد خود را به پاسخگویی مقامات سابق و محاکمه آنها اعلام کردند.
کد مطلب: 507766