به گزارش ایسنا، دکتر لندن توضیح داد: دلیلش این بود که دریافتیم کلسترول غذاها آنقدر که فکر میکردیم، بر کلسترول کلی بدن تاثیر ندارد.او ادامه داد: تخممرغ یک خوراکی طبیعی و منبع عالی پروتئین است. یک تخممرغ معمولی حدود پنج تا شش گرم پروتئین دارد و از طرفی مملو از مواد معدنی و ریزمغذیهایی مانند ویتامین دی، ویتامین ب۱۲، سلنیوم و کولین است. بنابراین، ثابت شد که تخممرغ آن خطر را که در دهههای ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ گفته میشد، ندارد و اکنون یک منبع غذایی بسیار خوب برای همه افراد محسوب میشود.
انجمن قلب آمریکا که مقر آن در دالاس تگزاس است، اکنون معتقد است که در رژیم غذایی مفید برای قلب در افراد سالم، میتوان روزی یک تخممرغ کامل گنجاند. برای بزرگسالان مسنتر سالم با سطح کلسترول طبیعی دو تخممرغ در روز هم قابلقبول است.
دکتر لندن خاطرنشان میکند که بررسی تاثیر یک غذا بهتنهایی بر سلامتی، بسیار دشوار است و برای ارزیابی صحیح آثار تغذیهای باید کل رژیم غذایی فرد را در نظر گرفت، نه فقط یک غذای خاص را.
او سپس اشاره میکند که مصرف تخممرغهای تولید مرغهای آزاد نسبت به تخممرغهایی که در مرغداریهای صنعتی تولید میشوند، ارجحیت دارد. لندن این نظر را با مقایسهای ساده توضیح میدهد و میگوید: همانطور که بدن انسان از موادی که میخورد، برای ساختارش استفاده میکند، مرغها نیز به همین شکل از مواد غذایی که مصرف میکنند برای تولید تخممرغهایشان بهره میبرند. در نتیجه رژیم غذایی مرغها میتواند بر کیفیت تخممرغهای تولیدی آنها تاثیر داشته باشد.
لندن در مورد اینکه سفیده تخممرغ بهتر است یا زرده آن هم میگوید: ارزش غذایی اصلی تخممرغ در زرده آن نهفته است. من خودم معمولا دو تخممرغ کامل میخورم، به اضافه تعدادی سفیده بیشتر تا هم حجم بیشتری خورده باشم و هم پروتئین بیشتری به بدنم برسانم. در واقع میخواهم هم از ارزش تغذیهای زرده بهرهمند شوم، هم پروتئین اضافی داشته باشم، چون در رژیم غذایی شخصی من، پروتئین بسیار مهم است.