چرا نباید قند را به طور کامل حذف کرد؟
5 بهمن 1403 ساعت 10:44
گروه سلامت: برخلاف تصور عدهای که گمان میکنند رژیم غذایی سالم، یعنی حذف کامل تمام قندها از برنامه روزانه، پزشکان و متخصصان تغذیه هشدار میدهند که هرگز مرتکب این اشتباه نشوید، چراکه بدن انسان به مقدار مشخصی از قندها برای حفظ سلامت و عملکرد طبیعی روزانه نیاز دارد. حذف کامل قندها میتواند به کاهش انرژی، ضعف عضلانی، سردرد، افت عملکرد مغزی و اختلال در سیستم متابولیک منجر شود و به جای حذف قندها بهتر است مصرف قندهای افزوده و فرآوریشده (مانند شکر سفید و شیرینیها) را کاهش داد و به قندهای طبیعی تکیه کرد.
به گزارش همشهری؛ قند طبیعی در میوهها، سبزیجات، لبنیات و سایر موادغذایی موجود است. مریم مظاهریون، عضو انجمن علمی تغذیه ایران در اینباره میگوید: «اگر قرار است قندی را از رژیم غذایی خود حذف کنید، بهتر است قندهای افزوده مثل آبنبات، شکلات، کیک، کلوچه و حتی قندوشکر سفید را حذف کنید، اما میوهها را به بهانه قند حذف نکنید. مشکل اینجاست که در برخی از رژیمهای غذایی مثل رژیم کتوژنیک میوه کاملا حذف میشود؛ درحالیکه این خوراکیها فیبر فراوانی دارند و برای عملکرد دستگاه گوارش لازم و ضروری هستند.»
کد مطلب: 511877