به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۰:۲۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۵/۲۲ ساعت ۱۳:۵۱
کد مطلب : ۵۱۲۰۳

منابع طبیعی ویتامین ث /تصاویر

گروه سلامت: ویتامین ث به حفظ سلامتی بافت های بدن، شکل گیری سیستم ایمنی قوی بدن انسان و همچنین به جذب آهن کمک می کند. به واسطه تقویت سستم ایمنی بدن، ویتامین ث برای پیشگیری و مقابله با سرماخوردگی گزینه ای مناسب محسوب می شود. میزان مصرف توصیه شده ویتامین ث برای بانوان بزرگسال 75 میلی گرم در روز و برای مردان بزرگسال 90 میلی گرم است. برای تامین ویتامین ث مورد نیاز خود می توانید مواد غذایی زیر را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید.
گواوا


نصف فنجان گواوا حاوی 188 میلی گرم ویتامین ث و 56 کالری است.

فلفل قرمز


فلفل قرمز شیرین می تواند دوز قابل توجهی از ویتامین ث را تامین کند. نصف فنجان فلفل قرمز حاوی 142 میلی گرم ویتامین ث و 20 کالری است. نصف فنجان فلفل قرمز پخته 116 گرم ویتامین ث دارد.

کیوی


یک کیوی با اندازه متوسط حاوی 70 میلی گرم ویتامین ث و 46 کالری است.

پرتقال


یک پرتغال با اندازه متوسط حاوی 70 میلی گرم ویتامین ث و 62 کالری است. اگر آب پرتقال را ترجیح می دهید، سه چهارم فنجان آب پرتقال حاوی 61 تا 93 میلی گرم ویتامین ث و 79 تا 84 کالری است.
مرجع : زیست نیوز