طرز درست مصرف تخم مرغ
7 بهمن 1403 ساعت 11:26
گروه سلامت: پروتئین اغلب به عنوان عنصر سازنده بدن انسان شناخته میشود. این درشت مغذی نقش مهمی در رشد، ترمیم و عملکرد کلی بدن دارد. تخم مرغ به عنوان یک منبع غنی از پروتئین، از سفیده و زرده تشکیل شده. اما این نکته مطرح است که کدامیک پروتئین و ارزش غذایی بیشتری دارد.
به گزارش همشهری آنلاین؛ پروتئین سازنده ماهیچهها، بافتها، پوست و آنزیمها است که آن را برای حفظ و ترمیم ساختارهای بدن حیاتی میکند. همچنین گفته میشود که پروتئین با کمک به تولید آنتی بادیها از سلامت سیستم ایمنی حمایت کرده و به تنظیم هورمونها و آنزیمهایی که فرآیندهای فیزیولوژیکی مختلف را کنترل میکنند، کمک میکند. همچنین برای تولید انرژی مهم است و باعث سیری میشود که میتواند به مدیریت وزن کمک کند. و به همین دلیل است که حتی متخصصان تغذیه و مربیان تناسب اندام تمرکز بر مصرف پروتئین را پیشنهاد میکنند. مصرف پروتئین کافی برای اطمینان از قدرت و ریکاوری عضلات بسیار مهم است. گنجاندن منابع پروتئینی با کیفیت بالا مانند تخم مرغ، حبوبات، آجیل و گوشت بدون چربی در رژیم غذایی برای داشتن یک سبک زندگی سالم و متعادل ضروری است.
کد مطلب: 512249