کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

سرد شدن هوا با ورود سامانه جدید به کشور

16 بهمن 1403 ساعت 11:36


گروه جامعه: سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد از امروز (سه‌شنبه) تا بعدازظهر چهارشنبه در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، از بعدازظهر چهارشنبه بارش برف و باران در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران و برخی نقاط زنجان و کردستان و در اواخر وقت در ارتفاعات قزوین، البرز و تهران شروع می‌شود.

پنجشنبه گستره بارش برف و باران استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، زاگرس مرکزی و شمالی و بخش‌هایی از مرکز را فرامی‌گیرد.جمعه ـ علاوه بر این مناطق ـ در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و جنوب کشور و شنبه در شمال غرب، غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر، شمال شرق، ارتفاعات و دامنه‌های امتداد رشته‌کوه البرز و برخی مناطق جنوب و جنوب شرق بارش رخ می‌دهد.

با توجه به وزش باد، بارش برف در مناطق کوهستانی و برفگیر شمال غرب، البرز مرکزی و غربی و همچنین زاگرس مرکزی با کولاک همراه خواهد بود.همچنین پنجشنبه و جمعه احتمال ریزش بهمن در ارتفاعات البرز مرکزی وجود دارد.

چهارشنبه در جنوب غرب، پنجشنبه در جنوب غرب، غرب، شرق و بخش‌هایی از جنوب شرق و جمعه در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید با پتانسیل خیزش گرد و خاک رخ می‌دهد.همچنین از بعدازظهر جمعه تا اوایل شنبه هفته آینده در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز و از بعدازظهر جمعه تا بعدازظهر شنبه در مناطقی از شرق و شمال شرق وزش باد شدید همراه با کاهش قابل ملاحظه دما (سوزباد) پیش‌بینی می‌شود.

دمای هوا از پنجشنبه تا شنبه در شمال غرب و غرب بین ۵ تا ۸ درجه و در استان‌های ساحلی دریای خزر بین ۷ تا ۱۰ درجه، جمعه و شنبه در دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز بین ۴ تا ۷ درجه و شنبه در نوار شرقی کشور بین ۶ تا ۰ کاهش می‌یابد.دریای خزر از بعدازظهر پنجشنبه تا شنبه هفته آینده به ویژه (جمعه) و شمال خلیج فارس از چهارشنبه تا اوایل جمعه مواج است.


کد مطلب: 513785

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/513785/سرد-شدن-هوا-ورود-سامانه-جدید-کشور

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir