کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کشته شدن جدایی‌طلب طرفدار روسیه در مسکو

16 بهمن 1403 ساعت 15:39


گروه بین الملل: در مجتمعی مسکونی در مسکو بمبی منفجر شد که گویا هدفش آرمن سرکیسیان، بنیانگذار یک گروه مسلح فعال در منطقه دونباس، بوده است. به گزارش منابع روسی، سرکیسیان در بیمارستان درگذشته است. اوکراین سرکیسیان را "سرجنایتکار" می‌دانست.
در یک مجتمع لوکس مسکونی در مسکو انفجاری رخ داد که دست‌کم یک کشته و چهار زخمی برجای گذاشت.به گفته رسانه‌های روسی، آرمن سرکیسیان، از جدایی‌طلبان سرشناس طرفدار روسیه، در بیمارستان بر اثر شدت جراحات جان باخته است.
سرکیسیان بنیان‌گذار گروه موسوم به "گردان آربات" بود؛ یک گروه شبه‌نظامی ارمنی که در جریان تجاوز نظامی روسیه به اوکراین، در کنار نیروهای روسی فعالیت می‌کرد. گویا او به ویژه در منطقه دونباس در شرق اوکراین، که به اشغال روسیه در آمده، فعال بوده است.هنوز اطلاعاتی از منابع رسمی درباره این حادثه و وضعیت سرکیسیان منتشر نشده است. طبق گزارش‌ها، انفجار مزبور در بخش ورودی یک مجتمع مسکونی لوکس در شمال غربی مسکو رخ داده است.رسانه مستقل "مدوزا" عکس‌هایی از این انفجار را منتشر کرده که نشانگر خسارت‌های قابل توجه در بخش ورودی ساختمان هستند. هنوز خبری درباره نوع بمب منفجرشده منتشر نشده است.
به نظر می‌رسد، این انفجار زمانی رخ داده که اعضای گروه مزبور در حال ورود به ساختمان بوده‌اند.
بر اساس گزارش‌های منتشرشده در خبرگزاری‌های روسی، سرکیسیان تحت نظر سرویس امنیتی اوکراین (SBU) قرار داشته است. این نهاد امنیتی او را در دسامبر گذشته به‌عنوان "سرجنایتکار" در منطقه دونتسک معرفی کرده بود.سرکیسیان از سوی اوکراین متهم به فعالیت در "گروه‌های مسلح غیرقانونی" طرفدار روسیه و حمایت از آنان بود.
اوکراین همچنین سرکیسیان را متهم کرده بود که به سازماندهی زندانیان در گروه‌های جنگجوی طرفدار روسیه می‌پرداخته و در تأمین تدارکات برای نیروهای روسی در جبهه نقش داشته است.
حمله به سرکیسیان یادآور کشته شدن ژنرال روس، ایگور کیریلوف، در دسامبر ۲۰۲۴ در مقابل یک مجتمع مسکونی در مسکو است. سرویس امنیتی اوکراین سپس مسئولیت حمله به این ژنرال روس را بر عهده گرفت.
 


کد مطلب: 513844

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/513844/کشته-شدن-جدایی-طلب-طرفدار-روسیه-مسکو

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir