به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ - ۰۲:۱۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۸/۰۹ ساعت ۱۴:۲۲
کد مطلب : ۵۹۴۹۰

نشست منطقه‌ای زنان در شرق کشور

گروه جامعه: معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: برای توانمندسازی ارتقای جایگاه صنایع دستی و بهبود وضعیت زنانی که در این راستا قدم‌های موثری برداشته‌اند و باید تصمیمات کاربردی گرفته شود بنابراین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نشست منطقه‌ای زنان را به زودی در شرق کشور برگزار می‌کند.
شهیندخت مولاوردی با ابراز رضایت از برگزاری اجلاسی مخصوص زنان در ضمن برگزاری اجلاس و جشنواره میراث فرهنگی ناملموس اظهار کرد: برگزاری نشست‌های تخصصی در این راستا می‌تواند در ایجاد حساسیت و معرفی جایگاه و نقش زنان در در حوزه میراث ناملموس فرهنگی مؤثر و تأثیر گذار باشد. وی با تاکید بر اینکه باید از مسیرهای عملیاتی برای صیانت از میراث ناملموس برنامه ریزی کرد، افزود: هر چند برگزاری این همایش‌ها در یادآوری و پاسداشت میراث ناملموس جهانی مؤثر و سودمند است؛ اما مدیران مسئول باید در این زمینه همه تلاش خود را به کار بگیرند تا با تعهد و پایبندی از طریق برنامه‌های عملیاتی برای حفظ و نگه داری از میراث ناملموس جهانی تلاش کنند.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص رفع مشکلات افرادی که با وجود کسب مهر تأیید یونسکو برای آثار دستی و صنایع خود در وضعیت نابسامان معیشتی زندگی می‌کنند، گفت: دولت در این راستا در جایگاه سیاست گذاری قرار دارد با این وجود دستگاه‌ها و نهادهای متفاوتی مانند سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سازمان فنی و حرفه ای و بخش زنان روستایی جهاد کشاورزی در کشور در تلاش هستند تا با ایجاد یک فضای هم افزایی، مشکلات پیش روی صنعت گران میراث فرهنگی را بر طرف کنند.

مولاوردی ادامه داد: برای توانمند سازی ارتقاء جایگاه این صنایع و همچنین بهبود وضعیت زنانی که در این راستا قدم‌های موثری برداشته‌اند باید تصمیمات کاربردی گرفته شود. بنابراین دولت در نظر دارد شبکه‌ای کار کردن را چه در بین دستگاه‌های اجرایی و چه در بین دولت و سازمان‌های مردم نهاد و بخش‌های مختلف سازمان‌های مردمی در دستور کار خود قرار داده و آن را ترویج کند که در همین راستا معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نشست منطقه‌ای زنان را به زودی در شرق کشور برگزار می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: معاونت امور زنان و خانواده اولویت اصلی خود را به رصد کردن وظایف و مسئولیت‌های مختلف دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط با امور زنان قرارداده و تمام تلاش خود را به کار گرفته تا از آن‌ها صلب مسئولیت نکند و جایگزین آن‌ها نشود. معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به این سؤال که نتیجه طرح یکپارچه سازی اطلاعات زنان و نیز بیمه بیکاری زنان خانوار چه شد؟ گفت: طرح پایلوت یکپارچه سازی اطلاعات زنان خانوار با کمک سازمان‌های مردم نهاد و خیرین در مرحله پایانی خود قرار دارد و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در تلاش است تا در این راستا به یک مدل حمایتی مطلوب دست یابد همچنین لایحه بیمه زنان سرپرست خانوار نیز طراحی شده و قرار است طی روزهای آینده در کمیسیون‌های دولت مورد بررسی قرار گیرد.
مرجع : ایسنا