کیهان خود چیز کرد و خود خندید
عامل بیثباتی در وزارتعلوم هم كشف شد!
10 آبان 1393 ساعت 9:13
گروه سياسي: روزنامه کیهان، (حامی احمدی نژاد 84 و 88 و جلیلی 92)، که به همراه جریان پایداری در مجلس بیشترین تلاش را برای رای نیاوردن دو گزینه ی وزارت علوم کرده و یک وزیر را با استيضاح به زیر کشانده اند، بی ثباتی در این وزارتخانه را گردن خود دولت انداخت!
به گزارش انصاف نیوز، این روزنامه امروز شنبه تیتر یک خود را به گزارشی با تیتر «بیثباتی وزارت علوم، ترفند افراطیون سایهنشین دولت» اختصاص داد و نوشت: «در حالی که هفته هاست وزارت علوم در نوعی بلاتکلیفی به سر میبرد، به نظر می رسد جریانی خاص و سایه نشین در دولت از این فضا نه تنها ناراضی نیست، بلکه برای پیشبرد اهداف و برنامه های خود استفاده می کند».
این در حالی است که بارها دولتی ها و شخص دکتر حسن روحانی، رییس جمهور بر لزوم همکاری مجلس برای تعیین تکلیف و ثبات در وزارتخانه ی مهم علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرده اند.
حسین شریعتمداری، مدیرمسوول این روزنامه نیز در سرمقاله ی این شماره با تیتر «زیر سایه ی وزیر!»، ادعای تیتر یک این روزنامه را تکرار کرده و می نویسد: «باید به این نکته نیز توجه داشت که سایهنشینهای یاد شده، بهرهگیری از وزیر پوششی را در وزارت آقای دکتر فرجیدانا تجربه کردهاند ولی استیضاح و عزل ایشان به آنها آموخته است که فعالیتهای غیرقانونی با هدف تنشآفرینی در سایه «وزیر پوششی»! میتواند وزیر علوم را برای بازخواست به خانه ملت بکشاند و در نهایت وی را با استیضاح و عزل روبرو کند. از این روی، برای جماعت مورد اشاره، تصدی وزارت علوم از سوی «سرپرست» مطلوبتر است، زیرا در دوران تصدی سرپرست میتوانند اهداف خود را با خاطر آسودهتری دنبال کنند. چرا که میدانند «سرپرست» برای توضیح درباره عملکرد خود به مجلس احضار نمیشود».
کیهان البته در انتهای گزارش خود نوشته است: در همین ارتباط مصطفی معین وزیر اسبق علوم، تحقیقات و فناوری در دوران اصلاحات با انتشار مطلبی در صفحه خود در شبکه اجتماعی فیس بوک، مجلس را متهم به باج خواهی و ایجاد اختلال در روند علمی کشور کرده است.
وی در ادامه مطلب خود با اشاره به برکناری و یا عدم توفیق وزرای علوم ادامه می دهد: درابتدا مجلس به دلایل واهی به آقای دکتر میلی منفرد رای اعتماد نداد، سپس با فتنه گری و فضاسازی از معرفی آقای دکتر توفیقی جلوگیری شد، در مرحله بعد رای اعتماد داده شده به آقای دکتر فرجی دانا به فاصله کمتر از یکسال بازپس گرفته شد و در نهایت به آقای دکتر نیلی نیز دیروز (یادداشت معین روز پنجشنبه نگاشته شده است) رای اعتماد داده نشد!؟ بنظرم این نوع تقابل و یا باج خواهی از یک دولت تازه تشکیل و درواقع بازی با مصالح کشور، در طول سالهای پس از انقلاب بی نظیر بوده است!
کد مطلب: 59538