سوپ خون اردک غذای محبوب ویتنامیها!
ایسنا , 10 آبان 1393 ساعت 10:24
گروه جامعه: شاید باورش سخت باشد که سوپ خون اردک و سبزیجات در ویتنام غذای بسیار محبوبی است اما این مسئله حقیقت دارد.
این سوپ از خون خام اردک همراه با سبزیجات و مغز فندق تهیه شده و به صورت سرد سرو میشود. در تهیه این سوپ، خون تازه اردک داخل شیشهای ریخته میشود و با افزودن سس ماهی از لخته شدن آن جلوگیری میکنند و درنهایت به آن سبزیجات و مغز فندق افزوده میشود.
این سوپ را در فریزر نگهداری میکنند تا از بسته شدن خون جلوگیری شود، سپس هنگام سرو کردن، آن را از فریزر خارج میکنند و دوباره به شکل مایع درمیآید.
کد مطلب: 59546