فروش نقاشی 150میلیونی سهراب سپهری
ایسنا , 30 آبان 1393 ساعت 12:49
گروه فرهنگ و هنر: هفته اول هفتمین دوره فروش سال «هفت نگاه»، با فروش ٩٠ اثر نقاشی و مجسمه همراه بود که یک نقاشی انتزاعی از سهراب سپهری گرانترین اثر فروختهشده در این هفته است.
هفتمین دوره فروش سال هنرهای تجسمی که با هدف رونقافزایی به اقتصاد هنر از هفته گذشته در فرهنگسرای نیاوران آغاز به کار کرده است، در حالی وارد هفته دوم و پایانی خود میشود که با فروش ٩٠ اثر از حدود 80 هنرمند توفیق خوبی داشته است. تا این لحظه گرانترین اثر به فروشرسیده نقاشی انتزاعی از سهراب سپهری است که ١٥٠ میلیون تومان فروخته شد. رکورد دوم از آن نقاشیخطی از علی شیرازی است که ٦٠ میلیون تومان در همان افتتاحیه به فروش رسید. همچنین نقاشیخط نصرالله افجهای ٥٠ میلیون تومان و یک اثر نقاشی از ایرج شافعی ٢٧ میلیون تومان فروخته شده است.
از لحاظ تعداد آثار به فروشرسیده، سپیده نژادستاری با فروش ١٦ نقاشی ٥٠ هزار تومانی رکورددار است. بسیاری از خریداران آثار این هنرمند، برای اولین بار است که یک اثر هنری میخرند. این همان حضور اثر هنری اصل در هر خانه ایرانی است که مسئولان «هفت نگاه» میگویند در سالهای گذشته پیگیری کردهاند. علیخان عبدالهی با هشت اثر، کیوان بیرانوند با سه اثر و جلال شباهنگی، سعید درخشان و عباس جعفری هر کدام با دو اثر از دیگر هنرمندان پرفروش این دوره به شمار میروند.
از هنرمندانی چون مرتضی ممیز، هانیبال الخاص، غلامحسین نامی، تاها بهبهانی، بیتا وکیلی، ابراهیم حقیقی، علیرضا سعادتمند، سیاوش مظلومیپور، محمدعلی ترقیجاه، لیلی طاهری، شمسالدین غازی، نازیلا مقدم، احمد محمدپور، شهره مهران، فریش البرزکوه، مهروز بلادی و ندا معینافشاری نیز یک اثر به فروش رفته است.
«هفت نگاه» متشکل از گالریهای گلستان، والی، هفت ثمر، آریا، الهه و ماهمهر هفتمین دوره فروش خود را با مشارکت هفت گالری میهمان آران، اعتماد، حنا، زیرزمین دستان، سین، سیحون و طراحان آزاد با ارائه ٤٠٠ اثر از ٣٥٠ هنرمند برگزار کرده است. در این نمایش و فروش آثار هنری با تونالیتههای کیفی متنوع و قیمتهای گوناگون از ٥٠ هزار تومان تا ٢٨٠ میلیون تومان اثر عرضه شده است با این هدف که اقشار مختلف مردم را به خرید آثار هنری ترغیب کند.
«هفت نگاه» تا هفتم آذر در فرهنگسرای نیاوران واقع در انتهای خیابان پاسداران، مقابل پارک نیاوران ادامه دارد و علاقهمندان میتوانند هر روز از ساعت ١٠ تا ١٩ (روزهای تعطیل ١۴ تا ١٩) از این آثار دیدن و خرید کنند.
کد مطلب: 61232